VALTER ZOVE 150 MILIONA KINEZA U SRBIJU: Bata Živojinović prihvatio Vučićev poziv!

- Lep je to predlog premijera Vučića da pozovemo prijatelje Kineze da dođu i u Beogradu provedu deo svog odmora ili da se u Srbiji uključe u kakav posao od koristi i nama i njima - rekao je Bata Živojinović

Velimir Bata Živojinović podržao je ideju premijera Srbije, Aleksandra Vučića, da se zajedno sa Novakom Đokovićem uključi u kampanju za promociju Srbije kao turističke destinacije.
- Lep je to predlog premijera Vučića da pozovemo prijatelje Kineze da dođu i u Beogradu provedu deo svog odmora ili da se u Srbiji uključe u kakav posao od koristi  i nama i njima - rekao je Bata Živojinović.

Inače, Vučić je pre nekoliko dana u parlamentu poručio da postoji plan da se Srbija okrene turistima iz najmnogoljudnije zemlje sveta.
- Svake godine oko 150 miliona Kineza provede odmor van Kine, a od toga je 10 odsto zainteresovano za naš region. Ako u Srbiju privučemo i manji deo, to će za nas biti uspeh - rekao je tada Vučić.

Koji film Bate Živojinovića je najbolji?

Glasajte

On je tada pozvao Velimira Batu Živojinovića i Novaka Đokovića  da snime televizijske spotove i pozovu Kineze da posete Srbiju.
Bata je tom prilikom poručio da bi bio već u Pekingu da ga zdravlje služi.
- Uvek sam na usluzi svojoj zemlji, a tek kada su u pitanju naši prijatelji Kinezi, da me zdravlje služi, već bih bio u Pekingu. Ali, ima vremena, kao što sam vam kazao prošli put, živeću ja do sto pete.
(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marijana

    Nadam se da cemo jednog Dana da shvatimo da turisti donose Samo dobro I "lovu" u grad/drzavu... Zato bi trebalo da se odnosimo prema njima Kao prema Bogovima :)

  • Zoran

    Ziva legenda

  • ATIMUS

    Mnogo mnogo nekada sam voleo batu a sada mnogo mnogo mi je antipatican

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima