BEBI SMRSKALA LOBANJU, SLOMILA JOJ RUKE I NOGE? Stravični detalji jezivog zločina kod Malog Crnića

Obdukcioni nalaz je pokazao da beba ima povrede glave, odnosno slomljene kosti lobanje. S. T. je i dalje u bolnici i čuva je policija

  • 4
Beba, Dete, Bebe, Bolnica, Novorođenče, Rodjenje Foto-ilustracija: Sxc.hu/BenEarwicker

S. T. (39) iz sela Zabrega kod Malog Crnića osumnjičena je da je usmrtila svoje dete. Ona se 8. decembra javila u požarevačku bolnicu. Pregledom je utvrđeno da se porodila, ali je ona to uporno poricala.

HOROR U SRBIJI! Majka ubila tek rođenog sina - SMRSKALA MU LOBANJU

Obaveštena je policija koja je uzvršila uviđaj i pronađeno je zakopano muško dete.

Osnovno tužilaštvo je naložilo obdukciju kako bi se utvrdilo da li je dete mrtvorođeno ili je kasnije usmrćeno. Obdukcioni nalaz je pokazao da beba ima povrede glave, odnosno slomljene kosti lobanje, a i ruke i noge su joj bile slomljene.

- Ponovo su je ispitali u bolnici. Žena je i dalje u teškom stanju, ali je kratko rekla inspektorima da joj je dete palo posle porođaja. Međutim, povrede na bebinom telu su bile strahovite i utvrđeno je da je usmrćena odmah nakon porođaja. Dete je rodila iz vanbračne veze, pa je u nekom psihičkom rastrojstvu želela da ga se otarasi - objašnjava izvor blizak slučaju za "Informer".

S. T. je i dalje u bolnici i čuva je policija. U Tužilaštvu su potvrdili daje smrt bebe bila nasilna.

- Policija je razgovarala sa osumnjičenom, a Tužilaštvo će uzeti izjavu narednih dana kada njeno zdravstveno stanje bude bolje. Do tada, uzimaju se izjave srodnika, članova domaćinstva i drugih - kaže Ljubiša Vasić, rukovodilac Osnovnog tužilaštva u Požarevcu.

On navodi da se radi o krivičnom delu ubistva deteta pri porođaju. Inače, S. T. nije udata, živi sa majkom i dve ćerke, od 17 i tri godine.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Žive u veoma lošim uslovima, samo od majčine penzije, kojaje donaedavno radila kao čistačica u seoskoj školi. Ne zna se ni ko je otac mlađe devojčice, a pre sedam godina brat osumnjičene ubio se pištolje, donetim sa ratišta u Hrvatskoj - kaže za "Novosti" Petar Aleksić, šef mesne kancelarije.

Inače, meštani kažu da su S. T. susretali sa "sumnjivim tipovima" iz susednih sela. Pre nekoliko meseci su primetili da je trudna.

(Telegraf.rs / Večernje novosti / Informer)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    12. decembar 2015 | 21:50

    Što se ona je ubi, već jadnu bebicu koja ništa nije kriva...

  • Majka

    13. decembar 2015 | 13:24

    Prokleta bila pa zar svoje dete. Bebu novorodjenu. Tesko tebi i tvojoj savesti,ako je uopsete imas. Treba te maltretirati kao sto si ti tog andjela malog...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA