OVA ŽENA JE POČINILA SAVRŠENO UBISTVO: Njena najmračnija tajna otkrivena je tri dana nakon njene smrti!

Kostur koji je pronađen u selu u Južnom Velsu identifikovan je kao Džon Sabin, muž Lej En. Njegovo telo je pronađeno u novembru, tri dana nakon što je Lej En preminula od raka

  • 3

Prema navodima policije, pretpostavlja se da je Lej En Sabin (74) ubila svog supruga, zamotala ga u plastičnu foliju, stavila u vrt i tajnu skrivala punih 18 godina, do svoje smrti.

TRAGEDIJA NA SLAVI U ZEMUNU: Ubio komšinicu i ranio njenog muža zbog GLASNE MUZIKE (FOTO)

Kostur koji je pronađen u selu u Južnom Velsu identifikovan je kao Džon Sabin, muž Lej En. Njegovo telo je pronađeno u novembru, tri dana nakon što je Lej En preminula od raka.

Istražitelji sumnjaju da je Lej En glavna osumnjičena u istrazi, piše Dejli Mejl.

Lej En je živela u porodičnoj kući u selu i nakon nestanka njenog supruga 1997. godine. Ona nikada nije prijavila policiji nestanak, a ni neko od komšija, iako ga nisu videli poslednjih 18 godina. On se još uvek vodi na popisu birača kao da živi na toj adresi.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Nakon obdukcije, utvrđeno je da je Džon pretrpeo ozbiljne povrede koje se inače dobijaju u fizičkom napadu.

- Bili bismo zahvalni kada bi nam se javio neko ko je 1996./97. bio u kontaktu sa ovim bračnim parom. Takođe, moramo otkriti otkuda plastika u koju je Sabin bio zamotan - rekli su iz policije.

- Nisam poznavala njenog supruga, ali znam da je bio vatrogasac i mislila sam da je davno poginuo. Nekoliko godina živela je s drugim muškarcem, ali on je otišao. Jednom sam je pitala da li bi se ikada vratila na Novi Zeland, odakle su, inače, došli. Rekla mi je "Ne, nikada odavde ne bih mogla otići" - ispričali su susedi.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    12. decembar 2015 | 20:25

    Da je svrseno,ne bi bilo - otkriveno...

  • Djoka

    15. decembar 2015 | 05:01

    Pošto niko nije prijavio njegov nestanak, što se policije tiče, ovo ubistvo se nije ni desilo. Da je neko prijavio nestanak teško da bi se izvukla, s'obzirom da je telo zakopala u bašti. Samo je imala ludu sreću.

  • Acko

    12. decembar 2015 | 20:07

    ..mora da je ostavila testament..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA