• 99

(VIDEO) TURSKI BROD JE IŠAO PRAVO NA NAS, MORALI SMO DA PUCAMO: Detalji novog incidenta u Egejskom moru!

Turski brod se približio na manje od 600 metara udaljenosti, i onda su Rusi morali da reaguju

  • 99

Rusko ministarstvo odbrane objavilo je detalje incidenta u kojem je učestvovao razarač "Smetlivi", u Egejskom moru. Podsetimo, ovaj ruski ratni brod pucao je danas kako bi upozorio turski ribarski brod da mu se ne približava više. Zbog ovoga je u Moskvi na sastanak hitno pozvan turski vojni ataše.
NEŠTO JE MNOGO SUMNJIVO U VEZI SA INCIDENTOM U EGEJSKOM MORU: Kako Rusi nisu primetili brod koji je bio udaljen 1 kilometar?

- U 9 sati i 3 minuta mornari su primetili turski brod na rastojanju od jednog kilometra, koji se sa desne strane približavao "Smetlivom". Ne obraćajući pažnju na mnogobrojna upozorenja posade "Smetlivog", turski brod je nastavio da se približava. Oni nisu odgovarali na svetlosne signale, radio poruke ili signalne rakete - piše u saopštenju ruskog ministarstva odbrane. 
RUSKI BROD PUCAO, INCIDENT SA TURCIMA U EGEJSKOM MORU: Turski izaslanik u Moskvi hitno pozvan na sastanak!
Kada su se Turci približili na rastojanje od oko 600 metara, ruski mornari su upotrebili vatreno oružje, kako bi upozorili posadu broda koji im se približavao i sprečili sudar. Odmah posle toga, turski brod je naglo promenio kurs i nastavio kretanje u drugom smeru, piše u saopštenju. 

Da li su ruski mornari uradili pravu stvar?

Glasajte

Pogledajte kako izgleda ruski razarač "Smetlivi" koji je učestvovao u incidentu:

(Telegraf.rs/Izvor: Ministarstvo odbrane Rusije)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marjan pavic

    Trebali bi pucati dosta turaka i terorizma

  • snoop dog

    Po nekom tajnom planu ZAPADNIH IMPERIJALISTA Rusija se GURA u rat na [4 ] fronta: Ukraina , Sirija , Irak, i Turaska. Cilj zapada je da se Rusi iscrpe, I oslabe do te mere I prihvate kapitulaciju, ako to ne urade [Rusi] onda po planu sledi Revolucija u Rusiji. Cetvrti RAJH je tako odlucio.

  • Čiča-deda

    Ipak turska igra prljavo,ratni brod se skrivao iza ribarskog.Ništa novo ,kao u avijaciji-pored-ispod putničkog ide špijunski avion,pa onda padnu oba.Sramota amera nad Rusijom pre četrdesetak godina.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima