TURISTIČKI BROD UNIŠTIO PRIRODNO BLAGO NA KAJMANSKIM OSTRVIMA: Ronilac snimio zločin, ali niko neće odgovarati (VIDEO)

Nakon ovog snimka Ministarstvo za zaštitu životne sredine se oglasilo sa izjavom da ništa ne može da se učini, jer je kruzer imao dozvolu za prolazak ovim delom mora

  • 0

Ronilac je postavio na internet podvodni snimak koji pokazuje kako je putnički brod uništio prastari koralni greben na Kajmanskim ostrvima.

USKORO ĆEMO POBEDITI HIV: Lek protiv side krije se u koralima!

Skot Prodal, instruktor ronjenja, video je kako se turistički putnički kruzer opasno približava prirodnom blagu Kajmanskih ostrva i odlučio da istraži detaljnije ovaj slučaj. Uzeo je kameru u ruke i primirio se u blizini korala, čekajući "zločinački" brod.

Snimak pokazuje kako brod "para" greben, uništavajući mu strukturu i život na njemu. Nakon toga, Prodal je izronio, snimajući brod kako "napušta mesto zločina" i kreće se ka luci Džordžtaun.

Nakon ovog snimka Ministarstvo za zaštitu životne sredine izjavilo je da ništa ne može da se učini, jer je kruzer imao dozvolu za prolazak ovim delom mora.

ONI UNIŠTAVAJU SVE ŠTO JE VREDNO I SVETO: Sravnili sa zemljom drevni grad! (VIDEO)

Ovaj snimak pokazuje da životnu sredinu uništavamo i zbog "nezaboravnih turističkih tura", da ne pričamo o zagađenju vazduha.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA