Izdat nalog za hapšenje Gadafijevog sina

Nalog za hapšenje je izdao sudija Zaher Hamadeh nakon što je u sudnici saslušao Hanibala Gadafija o tome da li nešto zna o slučaju nestanka imama Muse el Sadra

  • 5

Vlasti Libana izdale su danas nalog za hapšenje sina ubijenog libijskog lidera Moamera Gadafija, Hanibala Gadafija, pod optužbom skrivanja informacija o nestanku jednog visokog šiitskog sveštenika u Libiji, pre 37 godina.

Gadafijev sin kidnapovan, pa oslobođen! (VIDEO)

Hanibal Gadafi, koji je u to vreme ima tri godine, nakratko je u petak otet u Libanu.

NOVA TEORIJA ZAVERE O GADAFIJU: Ovo je dokaz da je pobegao iz Libije pomoću ŠPIJUNA i da je ŽIV

Nalog za hapšenje je izdao sudija Zaher Hamadeh nakon što je u sudnici saslušao Hanibala Gadafija o tome da li nešto zna o slučaju nestanka imama Muse el Sadra.

Sadr i još dve osobe su nestale 1978. godine tokom zvanične posete Libiji, gde su doputovali na poziv Moamera Gadafija, prenela je agencija AP. Liban je za njegov nestanak optužio Moamera Gadafija.

Hanibal, rođen 1975. bio je među članovima porodice, uključujući Gadafijevu suprugu Safiju, sina Mohameda i kćerku Aišu, koji su pobegli u susedni Alžir nakon pada režima u Tripoliju 2011.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sremalexa

    15. decembar 2015 | 11:19

    Nalog za hapšenje čoveka od 40 godina za zločin od pre 37 godina!?

  • Darko

    15. decembar 2015 | 11:41

    Ostavite Gadafijeve vise na miru aman dosta ste ih ubijali, proganjali i mrcvarili.

  • Luna

    15. decembar 2015 | 10:25

    Koje nebuloze, imao u to vreme tri godine kad je taj imam nestao, i on sada treba da zna gde i zasto. Nasli bilo sta da ga hapse. Ameri umesali prste ood sigurno. Bolesni idioti koji svuds guraju svoj nos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA