MAŠA JE NAJMLAĐA BLOGERKA U SRBIJI: Ona ima 6 godina i sprema NAJZDRAVIJE UŽINE! (FOTO)

Maša želi da sva deca budu srećna i da probaju svaku voćku i povrće. Stoga, ona ih svake nedelje obraduje video prilogom o zdravoj užini

  • 3

Šestogodišnja Maša Davinić radi nešto fenomenalno za svoje drugare - ona pripremajući užine savetuje decu kako da se zdravo hrane.

Zbog svoje duhovitosti, ova devojka na YouTube-u zarađuje 2,5 MILIONA DOLARA godišnje (VIDEO)

- Jako mi je važno da jedemo zdravu hranu da bismo bili otporni na bolesti, jer je zdravlje danas najvažnije. U vrtiću mnogi ne vole salatu koju dobijamo uz ručak, pa mi bude žao jer je ona jako lepa i zdrava - rekla je Maša koja je prvi video-savet o zdravim užinama snimila pre mesec i po dana.

Snimanje je očekuje svake subote, a sledeći dan je na internetu Mašin predlog.

- Dopada mi se što moji drugari vole to da gledaju. Često mi govore šta bi voleli da napravim. Ima raznih ideja, kao što su Supermen i princeze, ali nisam sigurna da umem da ih napravim. Trudiću se svakako jer nije to baš lako - iskrena je devojčica.

Pogledajte šta sprema ova šarmantna devojčica:

Mašina mama Martina Davinić je objasnila da njena ćerka od četvrte godine učestvuje u pripremanju hrane u njihovoj kući.

- Kao i sva deca imala je omiljene namirnice i one koje nikako nisu dolazile u obzir. Kad je videla da obroci mogu da se pripreme i kroz igru, Maši se to dopalo i počela je od hrane da pravi različite obroke. Kreativne ideje su je namamile da pojede sve iz tanjira, čak i namirnice koje pre toga nije želela da jede - ispričala je Martina.

Kao što Maša dobija pohvale od vršnjaka, tako i mama nailazi na zadovoljne roditelje.

Printskin: Youtube/Dr Kilogram Printskin: Youtube/Dr Kilogram

- Mnogi roditelji su mi rekli kako njihova deca traže da im se naprave užine koje predlaže Maša, što je zaista fenomenalo - poručila je.

Šestogodišnja blogerka ima za sve mališane još jedan savet o zdravoj ishrani:

- Želim da svi budu srećni i da probaju svaku voćku i povrće. Ako im se ne svidi odmah, možda nisu bili raspoloženi u tom trenutku. Neka naprave neku životinju sa mamom i tatom ili drugarima - kaže Maša, koja za Novu godinu sprema posebna kulinarska iznenađenja.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla

    16. decembar 2015 | 14:28

    pozdrav roditeljima koji su totalno amerikanizovani....umesto da se dete igra sa vrsnjacima u parkicu...ono bleji u monitor....sta reci...

  • Maja

    17. decembar 2015 | 13:33

    Gura dete na tv od sad, pa posle kukaju na pedofile. Ambiciozni roditelji kojima su u glavi samo pare!

  • banana

    16. decembar 2015 | 22:46

    prekopirano. nabedili dete da laprda i da se snima i prezentuje eh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA