Milorad je naterao ceo Holivud da kliče Srbiji i da joj se divi! Ovo je njegova priča (FOTO) (VIDEO)

- Međutim, kada sam rekao da sam iz Srbije i da mi to ne treba, prvo je Havijer Bardem počeo da se smeje, a potom i ostali - rekao je Milorad Kapor

  • 17

Milorad Kapor, Srbin koji je dobio ulogu u filmu o Džejmsu Bondu, u delu "Skyfall" Sema Mendesa, 23. nastavku sage o čuvenom tajnom agentu na pedesetu godišnjicu nastanka legendarnog lika, otkrio je za Slobodnu Hercegovinu kako je uspešno prošao sve testove i našao se u filmskom timu snova, sastavljenom od dobitnika Oskara u gotovo svim postojećim kategorijama. Takođe, on je i objasnio kako je naterao sve glumce u Holivudu da uzvikuju "Srbija" u jednoj vrlo specifičnoj situaciji.

SRBIN U NOVOM BONDU: Milorad Kapor glumi u filmu "Skyfall" (VIDEO)

Hercegovcu je dodeljena uloga kapetana broda, na kom se odvijaju mnoge uzbudljive scene, a jedna od njih je i Kaporov filmski okršaj sa Bondom.

Pritnskin: Skyfall Pritnskin: Skyfall

Rođeni Beograđanin je ovim filmom skrenuo pažnju na sebe, pa je javnost uspela da sazna i mnoge druge detalje o njemu, visok je skoro dva metra i vlasnik je dve diplome – Akademije umetnosti u Novom Sadu i Mašinskog fakulteta u Beogradu.

– Prvo što mi je zapalo u oči su mere predostrožnosti koje se preduzimaju. Za naše pojmove to je nezamislivo. Vodi se računa o svakom detalju, pa su šanse da se neko povredi ili oseća neprijatno na setu svedene na minimum. Ogromna pažnja se pridaje najbanalnijim stvarima. Recimo, u scenama gde ima pucnjave uvek je prisutan dežurni otorinolaringolog. Njegov asistent bi na setu svima delio čepove za uši. Na moje odbijanje da ih uzmem, svi bi me pogledali začuđeno zašto sam nemaran prema samom sebi - ispričao je Kapor.

Pritnskin: Skyfall Pritnskin: Skyfall

Onda je odlučio da svim prisutnim glumcima na snimanju objasni o čemu se zapravo radi.

- Međutim, kada sam rekao da sam iz Srbije i da mi to ne treba, prvo je Havijer Bardem počeo da se smeje, a potom i ostali, shvativši da su nama rakete i kasetne bombe bile svakodnevnica, kao nekome u srećnijim državama petarde za Božićne praznike. Od tada, kad god su se delili čepovi za uši, svako ko nije hteo da stavi čep u uši vikao bi uz osmeh „Srbija“, sa visoko podignutim rukama - dodao je.

Pritnskin: Skyfall Pritnskin: Skyfall

Inače, on je vojni rok služio u vreme NATO sgresije na našu zemlju, u komandi Novosadskog korpusa.

(Telegraf.rs/ Izvor: slobodnahercegovina.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA