IZNUĐIVAO NOVAC INVALIDU: Uhapšen komandir u niškom zatvoru zbog primanja mita!

- Jutros, u zatvorskoj bolnici gde se osuđenik trenutno nalazi, izvršena je primopredaja novca tako što mu je komandir dao novinski izveštaj sa kladionice, a on mu ga je vratio nakon što je između listova stavio trista evra - rekao je izvor iz istrage

  • 5

Niška policija u saradnju sa službom obezbeđenja Kazneno popravnog zavoda i službenicima Bezbednosno informativne agencije, uhapsila je komandira čuvarske službe Nišliju D. S. (42) zbog primanja mita.

Kako je saopštila Informativna služba niške Policijske uprave, on je duže vreme zahtevao od jednog osuđenika 300 evra kako bi mu omogućio da unese i koristi telefon.

- Taj osuđenik je invalidno lice, kreće se zahvaljujući invalidskim kolicima pa mu je korišćenje telefonske govornice bilo nedostupno. Zato mu je osumnjičeni ponudio da mu doturi mobilni telefon, čije je korišćenje u zatvoru zabranjeno uz novčanu naknadu, pravdajući se da su mu pare potrebne da spremi slavu. kako je postojala sumnja da se komandir bavi sumnjivim poslovima, praćen je skoro mesec dana. Jutros, u zatvorskoj bolnici gde se osuđenik trenutno nalazi, izvršena je primopredaja novca tako što mu je komandir dao novinski izveštaj sa kladionice, a on mu ga je vratio nakon što je između listova stavio trista evra - rekli su naši sagovornici iz istrage.

Komandir je uhapšen domah nakon što je uzeo pare. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden Višem javnom tužilaštvu.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da da dejan

    16. decembar 2015 | 21:57

    Kakva namestaljka mislim da ovaj komandir smeta mnogo jacem kriminalcu

  • Bojan

    16. decembar 2015 | 21:16

    Zato ja ne slavim slavu. Da se zaduzujem da bi drugi krkali i posle kukali kako nije bila dobra sarma

  • Čiča-deda

    17. decembar 2015 | 18:59

    Sad će dobiti slavsku trpezu o državnomtrošku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA