NJEGOVA JEZIVA PORUKA JE DIGLA CELU BRITANIJU NA NOGE: Javio porodici da je otet, a onda su ga razotkrili

Njegova sestra Emili je preko Fejsbuka tražila pomoć kako bi pronašla svog brata, a koji se javio da je otet. Ali, izgleda da na kraju i nije bilo baš tako...

  • 2

Britanac Džordan Džejkobs (21) nestao je u Tajlandu nako što je javio svojim roditeljima da ga je oteo muškarac, odveo na jedno ostrvo i da neće da ga pusti da ode. Ovaj slučaj je alarmirao celu Veliku Britaniju, ali prema poslednjim informacijama, policija je pronašla mladića.

NESTAO JEDAN OD NAJBOGATIJIH LJUDI NA SVETU: Niko ne zna šta se desilo kineskom tajkunu

Džejkobs je trebao da se vrati kući pre Božića, a poslednji put je viđen na popularnom ostrvu Phi Phi u nedelju. Emili Džejkobs, negova sestra, zatražila je pomoć preko Fejsbuka.

- Bilo koje informacije da imate, bez obzira iako mislite da su male, mogu puno da nam pomognu. Nešto što ste videli ili moguće videli. Bilo koji kontakt... - napisala je na svom profilu.

Rekla je da je napustio hotel na glavnom ostrvu i da se uputio prema Koh Phi Phi Don, najvećem ostrvu arhipelaga, ostavljajući svoje prijatelje na putovanju.

Foto: Wikipedia/Nicolas Vollmer Foto: Wikipedia/Nicolas Vollmer

- Otišao je sa jednim lokalcem kojeg je upoznao dok je prao veš, blizu hostela. On mu je ponudio da ga preveze na ostrvo besplatno. Te večeri je pozvao naše roditelje, bio je uzrujan - rekla je Džordanova sestra.

On je svojoj majci poslao poruku preko Fejsbuka, u kojoj joj je napisao da više nikad neće moći da vidi svoju porodicu, da mu je žao što ne može da ih vidi poslednji put i da ih voli.

- Bio je uzrujan i rekao je da mu taj muškarac ne da da ode, i da ga se plaši - rekla je Emili.

Poziv koji je uputio roditeljima bio je sa telefona jednog turiste, koji je rekao da mu je Džordan prišao, da je bio bos, bez ičega, i da ga je pitao da pozove s njegovog telfona.

Pre par sati, tajlandska policija objavila je kako su pronašli nestalog Džordana kako šeta plažom u turističkom gradu Krabi, prenosi BBC. Policija iz Viltšira potvrdila je da se javio svojoj porodici i rekao im da je dobro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • liz

    17. decembar 2015 | 19:44

    meni ovo nije sasvim jasno....te nestao,pa se javio...te ovo te ono i na kraju ga videli kako seta...ajde neka mi pojasni neko...necu moci mirno da zaspim.....!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA