SEKS KOŠTA OD 100 do 5.000 EVRA: Bivša prostitutka otkrila ko su joj bili klijenti!

- Vi ne plaćate samo seksualnu uslugu, vi plaćate vreme koje će ta žena provesti s vama. Da li vi pričali i pili kafu s njom ili radili nešto, to je nebitno - izjavila je nekadašnja prostitutka iz Hrvatske

  • 34

Bivša prostitutka iz Hrvatske ispričala je svoja potresna iskustva tokom godina bavljenja "najstarijim zanatom". Ona je u intervjuu za N1 povodom jučerašnjeg Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad seksualnim radnicama objasnila da je u svet prostitucije ušla kada je imala 18 godina.

ZA SEKS NA BRZAKA ZARAĐUJEM 200 EVRA: Ispovest studentkinje Maje koja se bavi prostitucijom će vas šokirati!

- Šta biste vi uradili da vam cev duge devetke neko prisloni na glavu i kaže da ćete raditi ono što kaže. Da li biste vi pustili da vas ubije jer verujete da će vas ubiti ili ćete reći neću - rekla je devojka.

OVO JE BEOGRADSKO CARSTVO BLUDA: Zgrade su prepune potrošenih kondoma, PROSTITUTKE NAPADAJU U GRUPAMA!

- U taj svet sam ušla na silu, to nije bio moj izbor. Nakon svih tih problema i kad sam se izvukla iz toga, prava bitka je tek počela. Svi misle da sam ja to htela, da to žene rade zbog novca, statusa, ali zaizsta nije tako - rekla je ona.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

A klijenti su, napominje, raznovrsni.

- Svi koji imaju malo više novca - privrednici, bankari, konzuli, političari, javne osobe, turisti, stranci - tvrdi ona i dodaje da je do prostitutki u Hrvatskoj lako doći, a cene su različite.

- Cena je od 100 do 5.000 evra, pa vi birajte. Vi ne plaćate seksualnu uslugu, vi plaćate vreme koje će ta žena provesti s vama. Da li vi pričali i pili kafu ili radili nešto, to je nebitno - kaže devojka.

Prostitutke se boje i policije, za koju ona tvrdi da je često u dosluhu sa makroima pa od njih ni ne traže pomoć.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

- Što se tiče policije, tražila sam od njih pomoć, ali uglavnom sam dobijala batine ili su me vraćali opet makrou. Uglavom je saradnja svodnika i policije bila jako dobra i unosna. Ali policija može da vas prebije, išamara, udari vas knjigom ili vas izvređa na mrtvo ime. Policija se prema tim ženama ponaša kao prema stoki - kaže.

Prostitucija je danas iza nje. Aktivna je u pomaganju seksualnim radnicima i na međunarodnom nivou.

- Sve vas to prati. Jednog dana to može da bukne i jednostavno sruši vam se ceo svet. Bez obzira da li ste bili žrtva ili ne, jednostavno unište vas u jednoj sekundi - zaključila je bivša seksualna radnica.

(Telegraf.rs / Izvor: N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    18. decembar 2015 | 14:13

    Sve više pažnje se poklanja ovom zanimanju. Sistem vrednosti se danas totalno prokrenuo. Sve manje su oaze normalnih, poštenih, stvarno obrazovanih i časnih ljudi.

  • Савица

    18. decembar 2015 | 11:50

    ТЕРМИН БИВША ПРОСТИТУТКА ИЛИ КРИМИНАЛАЦ НЕ ПИЈЕ ВОДУ. ОНИ СУ ОВОМ СВЕТУ ВЕЧИТО ЖИГОСАНИ.

  • ANTE BAN

    18. decembar 2015 | 18:45

    Auuuuu...što smo sebi podigli cijenu! A ima i za 200 kuna,t.j. 25 EUR-a!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA