SVE BLIŽI RUSIJI: SAD i NATO dogovorili lokaciju antiraketne baze u Rumuniji (VIDEO)

Rusija se usprotivila tom projektu, ali američki i NATO zvaničnici ističu da je uloga štita da zaštiti članice NATO od mogućih napada sa Bliskog Istoka

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milojko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Slobodan

    20. decembar 2015 | 12:08

    Neki komentatori ne shvataju da niko ne zeli da napadne Rusiju jer je to uzaludan posao. Svet se od Rusije brani jer je ona na celu sa fasistickim rezimom opasnost za covecanstvo.

  • mihailovic

    20. decembar 2015 | 07:57

    Ja bih dodao i ovo koliko je USA I NATO blizi Ruskim granicama toliko je i svet blizi 3 svetskom ratu. Rusija je super sila sa najmodernijom vojnom tehnologijom i sa naoruzanjem a i vodeca je nuklearna super sila te svaka pretnja Rusiji bi vodils u svetsku apokalipsu Zamislite da samo 10% Ruskih nuklearki bude upotrebljeno od ukupnog nuklearnog naoruzanja bilo bi dovoljno da ceo svet bude unisten radijacijom koja bi bila prisutna na zemlji narednih vise stotina godina gde se nebi mogla uzgajati hrana za covecanstvo. Dakle pretnja Rusiji je kao i da celo covecanstvo stavi sebi na celo cev duge devetke pistolja. Rusija je potrebna svetu i mocna i jaka da bi se usoostsvio balans u svetu koji je poremecen nestankom. SSSR-m Pogledajte samo od nestanka SSSR-a koliko jsu zapadne sile pocinile ratnih zlocina u ine "uvodjenja njihove demokratije "Sva nesreca bliskog istoka i stvsranje ISIS kao i masovne izbeglice sa bliskog istoka Evropi je rezultat ratnih zlocina koje je pocinio zapad nad trevim zemljama. Zapad koristi jednostavno recept. putem medija,nezavisnih agencija koje rade za njihov racun, raznih ulivnih serpa zvizdaljki revolucija koje nasilnim putem obaraju svoje vlade i uspostavljanju marionetskih vlada koje rade za njih Jaka Rusija je i stabilan svet sve drugo vodi u 3 svetski rat koji nam je nazalost jako jako blizu gde bi bio i kraj covecanstva a onaj ko bi i preziveo bio bi osudjen da unre od gladi i raznih bolesti

  • snoop dog

    19. decembar 2015 | 09:26

    Sada je momenat da Vlada pozove Ruse da instaliraju 150 Iskandera u Vojvodinu I 150 u okolini Nisa I napravi velike vojne baze po Srbiji, cisto radi odbrane Srbije od napada koji "dolaz" iz Severne Koreje ??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA