PUTIN POBEDIO U RATU REČIMA: Ovo su najmoćniji citati svetskih lidera u 2015. godini koje nećemo zaboraviti (VIDEO)

Među najupečatljivijim citatima su se našle i izjave predsednika Rusije, Turske, Francuske, SAD, Sirije, Velike Britanije, Grčke ali i drugih svetskih lidera

Komentari

  • zoran

    1. januar 2016 | 13:11

    pa nece valjda ko vi na ktolicke naciste da se pale

  • ANTE BAN

    1. januar 2016 | 12:17

    Ma kako se može usporedjivati svjetski car- PUTIN- sa tamo nekim Obamama,Olandima,Merkeluima? Pa to je NEUSPOREDIVO! Ovo godine ztreba mu odražati krunidbu za svjetskoga cara! Evo- pred par dana bile su ankete u Americi i ostalome Zapadu tko je najpopularniji svjetski političar. Pobijedio car- PUTIN, a Obama i ostali- plasirani miljama daleko od njega!

    • 2. januar 2016 | 11:24

      Isko

      @ANTE BAN

      Opasan je kao kobra.Bio sam pre par godina u Rusiji i mogu da kazem da je tako uspeo da izgradi sistem da ga rusi dozivljavaju kao konstantu.Svi protivnici su mu oko stopala ni do kolena mu nisu dosli. Setite se da je jos Jeljcin pozivao da Rusi glasaju za njega i proglasio ga svojim naslednikom. I on i Medvedev su projekat nastavljanja vlasti jer bi neka druga opcija dovela do urusavanja drzave. To jedan hladan,proracunat covek koji sve sto radi radi u intetesu drzave. Neki bi bi rekli da je psihopata sto verovatno jeste obzirom na hladnocu i proracunatost postupaka. Medjutim jedino takav moze ravnopravno sa azdajama sa zapada. Mislim da oni siroti nisu svesni koliko su nemocni u odnosu na takvu mentalnu superiornost. Meni zapadni politicari izgledaju kao deca iz obdanista u poredjenju sa ovim carem.Imam osecaj da se stalno dure na njega u svojoj nemoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA