DEČKO JU JE UPUCAO U GRUDI: Violeta preminula na svoj rođendan, u istom satu kada je pre 19 godina došla na ovaj svet

- Pre nedelju dana Violeta je pala u komu i u sredu su nam javili da joj srce nije izdržalo - rekla je neutešna sestra Snežana

  • 42

Violeta Mladenović iz Kučeva, kojoj je dečko Miroslav Kostić iz Petrovca na Mlavi pre dva meseca pucao u grudi iz automatske puške preminula je u Urgentnom centru na svoj 19. rođendan.

VIOLETI MUŽ PUCAO U GRUDI IZ PUŠKE: Porodična tragedija u Petrovcu na Mlavi (FOTO)

Violeta je, pre nego što je teško povređena u noći između 27. i 28. oktobra, živela oko mesec dana sa Kostićem i njegovom porodicom u Petrovcu. Ranjena je nakon svađe izazvane ljubomorom, a kao razlog pominjalo se i to da je Violeta htela da ga ostavi. Kostić, kod koga je pronađeno oružje, uhapšen je iste večeri i nalazi se u pritvoru.

SRPSKI UŽAS: Ranio suprugu iz puške, METAK završio u GRUDIMA nesrećne žene!

Violetina sestra Snežana kaže da su do poslednjeg trenutka verovali da će se Violeta izboriti.

Foto: Facebook/Wioletica Mladenowic Foto: Facebook/Wioletica Mladenowic

- Pola unutrašnjih organa joj je izvađeno, ali se ona nije predavala. Obilazili smo je i sve je govorilo da će biti bolje. Međutim, pre nedelju dana pala je u komu i u sredu su nam javili da joj srce nije izdržalo. Preminula je na isti dan i u istom satu u kome je pre 19 godina došla na ovaj svet - kaže Snežana.

Violeta ima još jednu sestru Draganu i mlađeg brata, koji pohađa drugu godinu srednje škole. Oba roditelja su im preminula.

Dragana je nekoliko sati pre nego što je saznala tragičnu vest, na svom Fesbuk profilu postavila dirljivu poruku za Violetu.

- Pre 19. godina rodila si se ti. Moja podrška, moja nada, moja svađalica, moja sestrica... Živote, na današnji dan ti želim samo da se probudiš i da nastaviš dalje. Molim te, učini da na tvoj današnji dan budemo svi srećni, daj nam nade mila, ajde ustaj, danas je tvoj dan, srećo, molim te, ustani! Molim te, hoću da čujem danas lepe vesti. Znaš ko je samo ostao samo mi - napisala je Dragana, a nekoliko sati potom je saznala da ih je Violeta zauvek napustila.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lane

    27. decembar 2015 | 01:03

    E živote skote! :-( saučešće porodici

  • Igor89

    27. decembar 2015 | 02:44

    Dozivotna robija, bacite ga u neki rudnik, da kopa 15 sati dnevno, takvu kaznu zasluzuje ovaj monstrum !

  • Утеривач

    27. decembar 2015 | 11:56

    Kako takve budale uopste dodju na svet? Mamlaz jedan steta da trosi kiseonik !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA