STRAVIČNO UBISTVO: Zadavio svoju 13 godina mlađu devojku, pa se izvinio na Fejsbuku

Počinitelj zločina se na bizaran način "izvinio" prijateljima zbog onoga što je učinio na društvenoj mreži

  • 1

Slučaj 46-godišnjeg Romea B. i njegove 13 godina mlađe vanbračne supruge Lidije K. koju je u noći na nedelju rukama zadavio, a onda njeno telo odvezao u Hitnu pomoć napisavši pre toga izvinjenje na Fejsbuku, zaprepastio je stanovnike slovenskog Velenja.

PEDOFIL DEJAN H. SILOVAO DVE ĆERKE: Snimao je iživljavanje, osuđen na 23 GODINE ROBIJE!

Zbog ranijeg nasilja u porodici Romeo se nedavno vratio sa izdržavanja trogodišnje zatvorske kazne i porodica je zbog dvoje male dece bila pod stalnim nadzorom socijalnih službi, navode u ponedeljak mediji.

On je u nastupu besa golim rukama zadavio partnerku, verovatno zbog ljubomore, a neuspešno je nakon toga pokušavao da je reanimira. Odvezao ju je u Hitnu pomoć, gde su konstatovali smrt i pozvali policiju.

Počinitelj zločina se na bizaran način "izvinio" prijateljima zbog onoga što je učinio, napisavši na Fejsbuku: "Svima se izvinjavam zbog svog čina. Bio sam loš, pa nisam bio vredan, onda sam se popravio, pa opet nikom nisam dobar, šta onda da radim i kakav da budem u svom životu? I onda će mi neko reći da postoji Bog. Ne, nema Boga", napisao je ubica.

On i ubijena partnerka uz svoje dvoje male dece imaju još petero nešto veće dece iz prošlih veza koje će zbrinuti država.

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaaaaa

    28. decembar 2015 | 15:50

    Pa ako je bio loš,pa se popravio i opet nije valjao trebao je sebe da ubije,a ne majku te dečice,ološ jedan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA