PEDOFIL DEJAN H. SILOVAO DVE ĆERKE: Snimao je iživljavanje, osuđen na 23 GODINE ROBIJE!

On je već počeo sa izdržavanjem kazne koja je postala pravosnažna, kao i njegov saučesnik u čijem se stanu sve dešavalo. U pitanju je osoba sa invaliditetom, kojem je određena kazna od 4 i po godine zatvora

  • 12

Dejan H. iz Slovenije je muškarac kojem je izrečena do sada najveća kazna od 23 godine zatvora za pedofiliju. Naime, on je duži niz godina svoje dve maloletne ćerke seksualno zlostavljao.

Grupa momaka opkolila je devojčicu kako bi je silovali, ali onda ih je ona NAUČILA PAMETI (VIDEO)

On je već počeo sa izdržavanjem kazne koja je postala pravosnažna, kao i njegov saučesnik u čijem se stanu sve dešavalo. U pitanju je osoba sa invaliditetom, kojem je određena kazna od 4 i po godine zatvora.

Celi slučaj je posebno tragičan, jer je Dejan očuh ovim devojčicama, koje su, tokom zlostavljanja, pohađale niže razrede osnovne škole. Inače, one su nakon ovog događaja oduzete majci, zbog jakih indicija da je ona znala da se ovo zlostavljanje događa, ali da nije htela da prijavi slučaj.

Najveća kazna za pedofiliju je bila izrečena Peteru R. iz Ptjua, koji je osuđen na 20 godina zatvora zbog višegodišnjeg seksualnog zlostavljanja vlastitih ćerki.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    27. novembar 2015 | 16:38

    Vratite smrtnu kaznu!!!Malo je zlotvoru.

  • Zürich

    27. novembar 2015 | 18:14

    Malo je zatvor takvim ljudima...smrtna kazna je najbolje rešenje za pedofiliju ili ubistvo...zbog takvih su puni zatvori i država plaća mnogo...da je pravi muškarac našao bi curu...ženu sa strane ako već svojom nije zadovoljan...a ne da decu maltretira...fuj...a ako je ona ko majka to znala onda još gore...valjda svoju decu trebamo stititi od svega lošeg...a ne pustiti da ode sve u đavola....Boze me sačuvaj

  • Ivana

    27. novembar 2015 | 17:56

    I ta majka...nije majka vec takodje Monstrum....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA