Na Fejsbuku i Tviteru nema izborne tišine!

Iako je na snazi izborna tišina, na društvenim mrežama je prilično politički glasno. Simpatizeri stranaka svoje profile su "okitili" snimcima sa završnih konvencija i porukama iz kampanje

  • 0

Iako je kampanja zvanično završena i na snazi je izborna tišina, kao što je Telegraf.rs najavio, na društvenim mrežama je prilično politički glasno. Lideri i funkcioneri stranaka su se doduše primirili na svojim Fejsbuk i Tviter profilima, ali su zato mladi stranački vojnici i te kako aktivni.

Kao statuse uglavnom postavljaju ključne poruke svojih partija i pozivaju "onlajn" prijatelje da 6. maja izađu na birališta i "odluče o svojoj sudbini". Možda je na televizijama prestalo emitovanje stranačkih spotova, ali je Fejsbuk od ponoći prepun, kako promotivnog materijala, tako i već viđene prljave kampanje.

Omiljene pesme koje se najčešće postavljaju na Fejsbuk ovog puta su zamenili Jutjub snimci završnih konvencija stranaka. S jednog mitinga govori različitih čelnika stranaka su puštani kao posebni snimci, tako da su društvene mreže postale pravi predizborni besplatni programi.

(A. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA