MASAKRIRANI DŽIHADISTI: Ruska avijacija usmrtila vođe Islamske države (VIDEO)

Rusko ministarstvo odbrane je navelo da su od sirijske opozicije prošle nedelje dobili informaciju o sastanku lidera Islamske države nedaleko od Rake i da su dva dana nadgledali to područje pre nego što su izvršili napad

  • 6

U ruskim napadima na položaje Islamske države u blizini njihovog uporišta Rake u Siriji ubijeno je nekoliko vođa te terorističke organizacje.

SLEDEĆA META ISIS-A NJUJORK? Ceo grad pod visokim merama bezbednosti za Novu godinu

Rusko ministarstvo odbrane je navelo da su od sirijske opozicije prošle nedelje dobili informaciju o sastanku lidera Islamske države nedaleko od Rake i da su dva dana nadgledali to područje pre nego što su izvršili napad. Datum napada na mesto sastanka vođa Islamske države nije saopšten.

TERORISTIČKI NAPAD U RUSIJI: Pucali na turiste iz šume, ima poginulih i ranjenih! (VIDEO)

U saopštenju se još navodi da rusko ministarstvo odbrane sarađuje sa "predstavnicima patriotskih opozicionih snaga" u Siriji koji Moskvi dostavljaju podatke o potencijalnom metama napada. Ti predstavnici sirijske opozicije nisu imenovani.

Od početka vazdušnih napada na Siriju Rusija je često izložena kritikama da tim napadima pokušava da pomogne sirijskom predsedniku Bašaru al Asadu.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuti

    30. decembar 2015 | 19:22

    Tako i treba Bravo RUSIJA .

  • BALKANSKI SPIJUN

    30. decembar 2015 | 19:32

    A Hollywood napravio od isis neke ratnike i svemirce koji ce pokoriti evropu hahaa....dosao Ruja i Kozo'ebce spalio sa nema ko Ilija gromovnik...e onda amerika videla da su dzihadisti pukli, pa i oni bacaju bombe da ih se rese da se nebi pojavili u usa zelji osvete zbog izdaje!!!! Cudno kako britanija mudro cuti ?!?!? Dupe gace zvace

  • Marko

    30. decembar 2015 | 20:12

    Po naslovima bi se zakljucilo da su sve vode do sada ubijene. Videcemo sutrasnje naslove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA