OD KRMAČE DO TRPEZE: Ovaj Srbin najbolje zna šta je sve potrebno da bi praseće pečenje bilo SAVRŠENO (FOTO)

U pretprazničnom raspoloženju Telegraf detaljno istražuje šta je dobro pečenje - od prvog zalogaja praseta, do prvog zalogaja onoga koji proba pečenje

Komentari

  • seljak iz srema

    31. decembar 2015 | 12:35

    Ovoliko lupetanja na jednom mestu se teško nalazi,samo sam čekao da se negde pojavi planinsko prase, kao što se planisko jagnje svaki dan tovari u kamione po sremu i pravac u planiske centre na ražanj

  • Vule

    31. decembar 2015 | 07:58

    Bgremovo drvo je kiselo. Bukovo ima najbolju kaloriju pri sagorevanju i nije kiselo.

  • Mr

    31. decembar 2015 | 06:50

    Covek lepo objasnio .Volim ja i jagnjetinu

  • Mravojed

    31. decembar 2015 | 05:08

    Bas smo zveri. To nigde u svetu nema nego kao kod nas.

  • Derac

    31. decembar 2015 | 01:14

    SRBIJA!

  • milan

    31. decembar 2015 | 00:40

    Zivotinje su zivotinje ,i ne mogu da se brane.. O ovome ne treba da se pise...jer mi srbi ispadamo u zapadnom svijetu najvece zivotinje-bar tako pisu i u tv serijama nas predstavljaju...sramota...i citaoci to odobravaju...svi bolesni...

    • 31. decembar 2015 | 02:45

      Crnogorac

      @milan

      Imam osjecaj da obozavas zastavu duginih boja:)

    • 31. decembar 2015 | 05:04

      Ludi Milojko

      @milan

      Ajde,zastitnice zivotinja,ne pametuj. Imas zube nadam se-imas i ocnjake...nista vise necu reci! Ne mogu vas vise slusati...

    • 31. decembar 2015 | 07:19

      BBrankica

      @milan

      Ih, pa ti prasece pecenje poredi sa politikom ! I nas niko ne naziva zivotinjama u svetu!

    • 31. decembar 2015 | 07:27

      Salvatore

      @milan

      Nemoj veceras ni za Bozic da gulis rebra i zvaces krtolu!!!

    • 31. decembar 2015 | 07:31

      Dudo

      @milan

      Dokle više da se opterećujemo sa tim zapadnim svetom,po čemu su to oni merilo vrednosti,j..em i njih i Mc Donald i Coca-colu,živela prasetina,rakija i Srbija! Toliko od mene o zapadu.

  • Dobitnik

    31. decembar 2015 | 00:27

    A de je jagnjece sirotinjo?

  • Pera Kojot # 1

    31. decembar 2015 | 00:01

    Nema ovo nigde na svetu! Srbija brale , I dalje no MSG u ishrani!

    • 31. decembar 2015 | 02:34

      HAL9000

      @Pera Kojot # 1

      To sto ne znas gde ima MSG ne znaci da ga nema. MSG ima koliko hoces u vegeti a svi je u Srbiji koriste. Pogledaj pakovanje za vegetu pa mi reci dal ima mono sodium glutamin i njoj aka MSG. Svaka supa u kesici sve mesnre preradjevine sve je puno MSGa.

  • Cofi

    30. decembar 2015 | 23:36

    Najbolje pecenje u Stopanji...definitivno...majko mila sta je ono!!!

  • Klimentije

    30. decembar 2015 | 23:17

    Bravo majstori. Svaka cast za domacine

  • Ludi Milojko@

    30. decembar 2015 | 23:16

    Prdonja stari ne laži,bukva i grab su drva za peći prase i jel misliš da samo ti znaš da ispečeš prase

  • музиколог

    30. decembar 2015 | 22:41

    Јадни прасићи!

    • 31. decembar 2015 | 00:01

      Pera Kojot # 1

      @музиколог

      Pazi da tebe ne okrenu!

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    30. decembar 2015 | 22:27

    Што се наприча ,,, мајко

  • Dejan

    30. decembar 2015 | 22:15

    Ma najlepse je rukama,pa ko sta voli

  • miki

    30. decembar 2015 | 22:15

    Predjite na voce i povrce, rizu, pasulj... Izbacite kancerogenu hranu kao sto je svinja.

    • 30. decembar 2015 | 23:52

      SOKI P.F.C. PRIJEDOR

      @miki

      Ti predji na neku jacu terapiju.

  • Čiča-deda

    30. decembar 2015 | 22:12

    Sve je to lepa klasika,ipak treba probati nešto što je Slovencima klasika.Prase se napuni oljuštenim narendanim kiselim jabukama koje se osole po volji,a meso se normalno osoli.Prase treba biti malo deblje.Peče se ili u pećnici iliu peći za hleb ili pod saćem.Uz meso se servira onaj nadev od jabuka.Masnoću ne osećate.Fantastično je.Prijatno svima koji probaju

  • sasa

    30. decembar 2015 | 22:07

    ko se imalo razume zna da bagrem daje ljut dim i da nije preporucljiv za dimllenje a kamoli pecenje prasadi,ovo je teska prevara,pitajte bilo kog tehnologa mesa ili profesora mesa

    • 30. decembar 2015 | 22:43

      Karlo

      @sasa

      Htedoh to da kazem, bagrem je dobar da se grejes i to je to. Za pecenje i susenje nije.

    • 30. decembar 2015 | 22:50

      pametab

      @sasa

      profesora mesa hahaha

    • 30. decembar 2015 | 23:11

      doberman

      @sasa

      pa pece ga u furuni, ne pece ga na otvorenom zaru pa da mora bukva. svira matori.

  • BOZA ZEMUNAC

    30. decembar 2015 | 22:00

    SVAKA ČAST ZA LEPU PRIČU.

  • Rafa RBC

    30. decembar 2015 | 21:01

    Pa ja se omrsih, na prazan stomak...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA