Srećna vam Nova 2016. godina!

Redakcija Telegrafa želi vam uspešnu godinu koja je pred nama, u nadi da ćemo se i dalje čitati u dobrom raspoloženju

  • 94

Svako od vas će sada već prošlu 2015. pamtiti po nečemu, a mi iz redakcije Telegrafa isključivo po vama dragi naši čitaoci koji ste nam ostali verni sve ovo vreme.

 

Sve ono što je bilo ružno i loše ostavite u 2015. i zajedno s nama krenite u nove pobede.

 

Ovu godinu koja je sada već za nama, svakako je obeležilo i pokretanje prve internet televizije Telegraf NOW koja iz dana u dan gazi u sve zahtevnije produkcijske vode.

 

U prošloj godini potrudili smo se da ispunimo sva vaša očekivanja, a sudeći po rezultatima koje smo ostvarili, u tome smo i uspeli.

 

Zbog vas smo "prodavali maglu", pomagali siromašnima i bolesnima, branili prava onih najugroženijih, lutali po češkim šumama tražeći srpskog Robinzona Krusoa... Naši novinari su trpeli batine od najvećih majstora borilačkih veština, vakcinisali su se, testirali ljudsko poštenje, ali i humanost, izveštavali sa najvećih evropskih sportskih događaja...

 

Hvala vam što ste s nama i što ste učinili da Telegraf postane jedan od najčitanijih i najrelevantnijih portala u Srbiji, ali i u regionu. Zbog toga ćemo vas i ubuduće iz dana u dan nagrađivati ekskluzivnim i zanimljivim sadržajem, ali i bogatom video produkcijom.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    1. januar 2016 | 00:05

    Hvala puno redakciji Telegrafa najbolji ste! Svima zelim sve najbolje.

  • Nesa

    1. januar 2016 | 00:04

    Hvala takodje, svima od srca zelim sve najbolje u 2016, puno zdravlja, srece i para i da vam se sve zelje ostvare, ZIVELI.

  • Purik

    1. januar 2016 | 00:58

    Срећнааа нова годинаа!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA