DŽIHADI JUNIOR: Ovaj dečkić je novi dželat Islamske države! Otkriveno čiji je sin (VIDEO)

U jednom od jezivijih prizora na novom videu egzekucije, pojavljuje se dečak koji priča sa britanskim naglaskom i preti da će ubiti sve koji nisu muslimani. Video potom prikazuje pet smaknuća, sva izvršena pucanjem u glavu iz neposredne blizine

  • 8

Islamska država zapretila je Britaniji u video snimku, na kojem se vidi pogubljenje "pet špijuna" koji su, kako tvrde džihadisti, radili za međunarodnu koaliciju koja se bori protiv te ekstremističke organizacije u Iraku i Siriji.

OVO JE NOVI DŽIHADI DŽON: Pojavio se naslednik najpoznatijeg islamskog dželata (VIDEO)

U jednom od jezivijih prizora, pojavljuje se dečak koji priča sa britanskim naglaskom i preti da će ubiti sve koji nisu muslimani. Video potom prikazuje pet smaknuća, sva izvršena pucanjem u glavu iz neposredne blizine.

U  međuvremenu, otkriven je i identitet dečaka. On je sin Britanke koja je prešla na islam i pridružila se džihadistima.

Reč je o dečaku koji se zove Isa Der, a on je sin Britanke nigerijskog porekla, Grejs "Kadije" Der iz Londona. Njen otac Henri Der potvrdio je za britanski Telegraf da je reč o njegovom unuku.

Grejs Der je odrasla je u katoličkoj porodici nigerijskog porekla, a veruje se da je blisko povezana s ubicama britanskog vojnika Lija Rigbija.

Der je otputovala u Siriju 2012. godine i udala se za Šveđanina Abu Bakra, za kojeg se veruje da je u međuvremenu poginuo.

Osim Ise, Grejs ima još jednog, mlađeg sina Abdura Rahmana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    4. januar 2016 | 20:51

    Sine letećeš i ti u vazduh. Zatrovan si već tako mali zim bolesnim virusom. To se leči samo smrću.

  • ruserbia4444

    4. januar 2016 | 21:37

    Jadno dijete...mama mu je obezbjedila finu budućnost... Hajde ti sinak igraj se klikera i podviruj se djevojčicama pod suknju... Ako se bune onda ih pocupas za kike...

  • Boki

    4. januar 2016 | 20:19

    Uskoro ce ubaciti i devojcice kao dzelate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA