OBJAVILA SELFI S MESTA NA KOM JE SILOVANA: Bori se protiv silovatelja, a oni je uporno napadaju! (FOTO)

Amber je otkrila da se pridružila "prijatelju" pod tušem pošto joj je u hostelu u kojem je odsela nestalo tople vode, kao i da je on ubrzao postao nasilan

  • 28
Foto: Twitter/amberthecctivist Foto: Twitter/amberthecctivist

Aktivistkinja Amber Amour (27) koja je ponovo silovana, samo nekoliko minuta posle napada, podelila je na društvenim medijima do detalja to svoje mučno iskustvo.

UPAO KOD BIVŠE DEVOJKE U STAN i silovao je, iako ga je preklinjala da prestane

Amour je na Instagramu objavila selfie koji pokazuje kako plače pod tušem, a zatim i fotografiju s prvog pregleda kod ginekologa nakon silovanja u novembru prošle godine.

Naime, Amber su silovali upravo u trenutku kad je vodila kampanju 'Stop silovanju' u Kejptaunu u Južnoafričkoj Republici.

Otkrila je da se pridružila "prijatelju" pod tušem pošto joj je u hostelu u kojem je odsela nestalo tople vode. On je tada, kako kaže, postao nasilan i silovao je.

- Šakir me pratio po stepenicama i rekao da ide da se tušira. Pozvao me da mu se pridružim. Pristala sam jer u svom hostelu nisam imala tople vode i dva dana sam bila bolesna. Zaista sam htela vruć tuš. Čim sam stigla u kupatilo prisilio me da kleknem.

Rekla sam da prestane, ali je on je postao sve nasilniji - Amber je na svom Instagramu opisala napad i kazala kako se tokom nemilosrdnog silovanja čak i onesvestila.

Prvi put je započela s kampanjom kad je bila silovana u Njujorku 2014., nakon čega je otkrila da je morala da progovori kako bi pružila podršku drugim žrtvama silovanja.

"Odmah sam znala da to ne mogu da krijem. Ja sam bila ta koja nagovara druge žrtve da progovore... Stoga sam sada znala da moram da izvršim ono o čemu stalno govorim, pa sam odmah uslikala sliku i napisala šta mi se dogodilo.

Bilo je to intuitivno.

Još sam bila u kupatilu, na mestu zločina. Mislim čak da nisam ni ustala. Samo sam kucala. Želela sam da prenesem poruku da bez obzira na to šta osoba učini, ne zaslužuje silovanje. Definitivno je bilo i detalja koje sam mogla da izostavim, ali sam znala sam da ako hoću da kreiram kulturu svesti, moram da ispričam celu priču, sve što se dogodilo.

Amber je otkrila na Instagramu kako je njen napadač uhapšen pa pušten uz kauciju.

Aktivistkinja koja redovno objavljuje svoje gole slike priznala je da je mnogi ne podržavaju, i da je čak okrivljuju za napad.

- Ne mogu da verujem da se neko ko je bio ranije silovan i vodi kampanju protiv silovanja dovodi u ovakvu situaciju - pisali su joj u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apokalipsa

    7. januar 2016 | 22:46

    Sta je ovo?! Pomodarstvo?! Pridruzila se prijatelju radi tople vode,joooj nmg.da vjerujem. `Ajde ti kuci i umi se hladnom vodom ne bi li dosla sebi!

  • mile

    7. januar 2016 | 23:33

    Aloo selfie posle silovanja!?? Sestro, 95% zena prozivi zivot i ne budu silovane. Tebe su silovali 2 puta-kazes ti. Ocito nesto ne radis kako treba. Ko jos ide da se tusira sa prijateljem? I to kad si vec jednom bila silovana. Nesto sa ovom nije skroz u redu

  • Velislav

    7. januar 2016 | 22:53

    Nešto tu ne štima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA