LEPUŠKASTA BURMA ZA 997 DINARA, MISTERIOZNI KLJUČ, GOMILA NEČEGA: Ovo su NAJBIZARNIJE STVARI koje Srbi prodaju na internetu!

Na sajtovima koji služe za prodaju stvari pronašli smo neke od najzanimljivijih oglasa

  • 0

Poslednjih godina internet ljudima služi kao odlično oruđe za oglašavanje stvari koje žele prodati, a takav je slučaj i sa Srbima koji masovno na raznim sajtovima prodaju sve od privezaka i garderobe, pa sve do tehnike, alata i kućnih aparata.

SRBI PRODALI ZAGOROV PEPEO ZA 2.000: Evo šta se još u Srbiji "valja" po internetu

Jedan Beograđanin na jednom od naših najpoznatijih sajtova za prodaju oglasio staru metalnu kutiju u kojoj su se prema etiketi na njoj nekada nalazili lešnici. Kutiju prodaje za svega 99 dinara, a u opisu stoji da je u pitanju kolekcionarski primerak.

Zanimljiv je oglas još jednog Beograđanina koji je stavio na prodaju ključ. E sad, to što vam najverovatnije neće poslužiti da otključa i zaključa ni jedna vrata u vašoj kući, jer se prodaje bez brave, može vam poslužiti na primer, kao ukras.

- Ključ sam našao sam na tavanu, ne znam iz koje je godine, ima neke brojeve ne znam šta znače - stoji u opisu oglasa.

On se prodaje po ceni od 10 dinara.

Foto: limundo.com Foto: limundo.com

Još interesantniji oglas je svakako onaj koji je objavio jedan čovek iz Blaca a prodaje, pa mogli bismo reći sve što mu je "palo" pod ruku.

U oglasu je napisao da prodaje sve sa slike, a na njoj se mogu uočiti punjači za mobilne telefone, prekidači, katanac, i gomila predmeta od gvožđa. Cena je 151 dinar, a ovaj oglas do sada je pregledan 1.150 puta.

Foto: limundo.com Foto: limundo.com

Rešili ste da se ženite, ili udajete, nema problema. Lepuškastu burmu, kako ju je oglašavač iz Niša opisao, možete kupiti za svega 997 dinara.

Foto: limundo.com Foto: limundo.com

- Ako ste se uželeli pravog srebra, na pravo ste došli mesto. Ova lepa srebrna burma koju posmatrate prečnika je 2.1 centimetar, a širine 8 milimetara. Srebrna burma uživo je lepša nego na postavljenim slikama - stoji u opisu ovog oglasa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA