BRUTALNA TUČA U NIŠU: Ogrebali mu auto, pa ga prebili

Protiv trojice napadača pdoneta je krivična prijava zbog teških telesnih povreda i njima je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 4

Niška policija uhapsila je Z. M. (43), njegovog sina M. M. (20) i bratanca M. M. (21) jer su sinoć oko 20 i 30 sati u ulici Svetozara Markovića u centru Niša brutalno pretukli A. Lj. (43) koji je zbog teških telesnih povreda završio u bolnici.

UŽAS USRED SRBIJE: Palicama prebili ložača škole dok je pripremao GREJANJE ZA DECU!

Kako saznajemo, akteri tuče su se posađali nakon što su je Z. M. prilikom parkiranja zakačio auto A. Lj. Usledila je svađa a zatim je Z. M. sa sinom i bratancem brutalno pretukao A. Lj. dok su njegovom tridesetsedmogodišnjem prijatelju naneli lake telesne povrede.

A. Lj. je prebačen na Klinku za maksilofacijalnu hirurgiju gde je zadržan na lečenju.

Kako je saopštila Informativna služba niške Policijske uprave, protiv trojice napadača pdoneta je krivična prijava zbog teških telesnih povreda i njima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Njihova žrtva A. Lj. će takođe odgovarati ali zbog lakih telesnih povreda koje je ovoj trojici naneo tokom tokom tuče.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča-deda

    13. januar 2016 | 12:52

    Niški auto silnici veoma dugo vršljaju i terorišu po drumovima.Očas posla će vas izgurati s puta.ja ih kažnjavam drugačije,isspičkaram,a kad nasrnu pustim na njih kuče od 90 kg.ne ujeda,al beže ko pič e.Kavkaski o.

  • Dragan

    14. januar 2016 | 08:01

    Nema sloge ni razumevanja medju ljudima! Ja nameravam da mapustim Srbiju,iako sam vec u nekim godinama,jer ovde je sve u regresiji!

  • Zdravko pg.

    14. januar 2016 | 12:53

    Dje je nabavio drugar kavkasca zavidim mu moj sarplaninac je polovan i ima oko 60 kg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA