Trojica uhapšenih Rusa u Turskoj su članovi TERORISTIČKIH GRUPA

- Jedan od njih je bio stavljen na listu rusku i međunarodnu listu traženih terorista. Druga dvojica su napustila rusku teritoriju kako bi studirali u zemljama na Bliskom istoku - rekao je izvor iz Ruske bezbednosne agencije

  • 4

Tri ruska državljanina koje je danas privela turska policija zbog veza sa Islamskom državom, zaista su povezani sa međunarodnim terorizmom, rekao je izvor iz Ruske bezbednosne agencije.

RACIJE ŠIROM TURSKE: Policija uhapsila tri Rusa zbog napada u Istanbulu

- Postoje informacije o tri ruska građanina koji su uhapšeni u Turskoj, da su učestvovali u akcijama ili su povezani sa stranim terorističkim grupama. Jedan od njih je bio stavljen na listu rusku i međunarodnu listu traženih terorista. Druga dvojica su napustila rusku teritoriju kako bi studirali u zemljama na Bliskom istoku - rekao je taj izvor agenciji TASS.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK LEŠEVA I RANJENIH NA ZEMLJI: Ovako je izgledao masakr u Istanbulu (VIDEO)

Ranije tokom današnjeg dana, turska policija pritvorila je tri ruska državljana osumnjičena da imaju veze sa samoubilačkim napadom koji je u utorak izveden u Istanbulu, u kome je poginulo 10 turista, javila je danas turska novinska agencija Dogan.

Printskrin: Youtube/GASP ! HOLLYWOOD Printskrin: Youtube/GASP ! HOLLYWOOD

DŽIHADISTI UDARILI NA TURSKU: Bombaš samoubica iz Istanbula je član Islamske države! (VIDEO)

Policija je u mediteranskom gradu Antaliji, takođe, zapleniila i dokumenta i kompakt diskove tokom pretresa objekta u kome su osumnjičeni boravili, preneo je Rojters.

ERDOGAN OTKRIO DETALJE O NAPADU U ISTANBULU: Bombaš-samoubica došao iz Sirije (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Policija u Ankari uhapsila je 16 ljudi povezanih sa Islamskom državom koji su osumnjičeni za pripremu terorističkih napada, javili su lokalni mediji.

TERORISTIČKI NAPAD U ISTANBULU: Bombaš-samoubica se razneo na centralnom trgu, najmanje 10 mrtvih! (FOTO) (VIDEO)

Policija je uhapsila 15 Sirijaca i jednog turskog državljanina, lidera grupe, prenela je agencija Anadolija. Oni su vršili nadzor i tragali za potencijalnim metama napada.

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lister

    13. januar 2016 | 17:25

    Oni su RUSI kolko li sam Ja..To su neki muslimani iz Ruske provincije,a povezani sa Al,kaidom ili ISIL teroristima..Najlakše je Turcima reći da su Rusi...Mislim i pitanje je ko su ti ljudi,koje je Turska pohvatala,nebi li ispali kako brzo reaguju,,A ako su znali za te ljude što ih nijesu prije napada pohvatali:::Sve se radi da se Rusi povežu ovim napadommTurska se malo zaigrala i to previše!!!

  • Džoni

    14. januar 2016 | 08:22

    Zašto mi ovo zvuči poznato?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA