PROSTITUTKE SILOVALE POLICAJCA: Prvo su ga prebile od batina, a onda su ga napastvovale u bordelu

Mladi moskovski policajac nedavno je doživeo "vatreno krštenje" koje će pamtiti do kraja života

  • 16

Na jednom od prvih zadataka u borbi protiv prostitucije, ruski policajac doživeo je da ga posle legitimisanja siluju u bordelu.

ONI SU ZAVISNICI OD SEKSA: U ovoj zemlji muškarci najviše troše na prostitutke

Vest o silovanju policajca je procurila tek sada, iako se dogodila još 12. decembra. Po nalogu svojih šefova, mladi policajac je u civilnom odelu posetio jedan od moskovskih bordela u okviru akcije "Kontrolna kupovina".

Policajac je imao magnetofon i skrivenu kameru kao i deset hiljada rubalja. On je odabrao devojku koja se predstavljala kao Lola i platio deset hiljada rubalja za seksualnu uslugu. Kasnije se ispostavilo da je ona došla iz grada Orla i da joj je pravo ime Viktorija.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Kad se mladi policajac predstavio i pokazao dokumente prostitutke se nisu uplašile smatrajući da je on došao zapravo da uživa.

Jedna od devojaka je uzela šerpu i nekoliko puta ga udarila po glavi, a zatim je on od batina izgubio svest. Kasnije kad je policajac došao k sebi video je da je zavezan, spuštenih pantalona i gaća. Policajac priča da su ga prostitutke silovale.

Posle pola sata policajcu su u pomoć stigle kolege. Sve prostituke su bile uhapšene i njih čeka suđenje zbog "napada na policajca".

Poslednjih desetak godina moskovska policija je uspela da protera prostitutke sa glavnih ulica, ali su one nastavile da rade svoj posao po raznim "salonima za masažu" ili bordelima koji imaju čak i svoje sajtove.

Uglavnom su to devojke koje dolaze iz provincije gde nema posla i makroi im obećavaju laku zaradu. Moskovski novinari koji pišu o prostituciji tvrde da je oko 90 posto prostitutki koje ordiniraju u glavnom gradu Rusije došlo iz malih gradova.

Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA

Da slučajno ne bi saznale porodice čime se bave te devojke, one uglavnom uzimaju pseudonime. Navodno da sada taj biznis najbolje funkcioniše preko interneta.

Među tim devojkama ima i onih koje su došle iz drugih bivših sovjetskih republika gde je standard niži nego u Rusiji. Zarada se uglavnom deli na tri dela. Trećinu dobijaju devojke, a ostatak dele vlasnici "salona" i lokalni policajci koji ih reketiraju i tobože čuvaju od racija.

Što se tiče elitne prostitucije, te devojke rade uglavnom kao fotomodeli i "dame za pratnju". Njihova cena je znatno viša i njih parajlije naručuju preko kataloga. Pre sedam, osam godina bio je veliki skandal u francuskim Alpima u mondenskom odmaralištu Kuršavel, kad je stigao pun avion ruskih "fotomodela", koje je potom proterala tamošnja policija.

Foto-Ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-Ilustracija: Profimedia/Corbis

"Profinjenije" prostitutke dežuraju i u poznatim noćnim klubovima i njihova cena je takođe znatno viša od onih u "salonima za masažu". Reklamom devojaka za provod se bavio i „časopis“ čiji naziv sve govori -"Flert", koji je sada zatvoren. On se delio besplatno ispred ulaza u podzemnu železnicu ili su ga stavljali u dvorištima pod brisače automobila.

Prema policijskim podacima iz 2012. godine, u Moskvi se prostitucijom bavi oko 80 hiljada devojaka i žena.

Ekonomska kriza u svim zemljama utiče na rast prostitucije a za "meraklije" je bitno da cene padaju zbog niže platežne moći.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lemi

    16. januar 2016 | 02:03

    A može li muškarac imati erekciju kad je bez svesti? Policajac nije rekao dali su ga silovale kad se osvestio?

  • M

    16. januar 2016 | 11:08

    Da vide kako je kada drugi je...

  • miomir ostojic osa

    17. januar 2016 | 02:58

    Taj policajac im je trazio reket pa ga i dobio pa sada laze da je silovan, mozda je Srbin - Srbski policajac, to je njihov manir da lazu i da uvek krivicu svale na zrtvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA