SRPSKI PROFESOR POSTAVIO GOLIŠAVE SLIKE NA FEJSBUK: Učenici ga "navukli" na lažni profil "pravnice iz Vrnjačke banje"?

- Treba da se utvrdi da li ima elemenata za krivičnu prijavu, ili pokretanje disciplinskog postupka. Može da se traži i da zaposleni budu poslati na vanredni lekarski pregled - izjavio je načelnik Školske uprave u Kraljevu

  • 13

Nakon provokativnih fotografija golišave profesorke iz Vranja, ovog puta nas je sličnim kompromitujućim sadržajem "počastio" nastavnik likovnog obrazovanja J. K. iz Kraljeva.

On je, kako kaže, učestvovao u privatnoj prepisci sa pravnicom iz Vrnjačke banje, na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju na kojoj pozira nag, uz dodatak plišanog mede kojim je pokrio ud.

Međutim, nesrećni nastavnik nije imao ideju da je u pitanju lažni profil, te da se iza njega kriju zločesti učenici jedne od tri škole u kojima predaje.

Nastavnik dolazio na časove mrtav pijan i tražio učenicima da MU KUPUJU PIVO!

- Filozof erotikomanije i orgazmolog i psihoseksolog, ali bez nastranog i samo uz obostrano zadovoljstvo - naznačio je on uz fotografiju.

OSMAKINJA iz Vranja optužila profesora za OBLJUBU!

Problem je nastao što đaci tvrde da su napravili lažni profil maloletnice da bi likovnjaka pozvali na dopisivanje. On je to prihvatio i ušao u igru. Ono što nije znao je da nikako nije smeo da se upusti u razgovor i razmenu fotografija sa maloletnicom, makar i izmišljenom.

Foto: Privatna arhiva/Blic Foto: Privatna arhiva/Blic

Nenad Slavković, načelnik Školske uprave u Kraljevu je predložio da bi direktori škola trebalo da ispitaju ovaj slučaj.

- Treba da se utvrdi da li ima elemenata za krivičnu prijavu, ili pokretanje disciplinskog postupka. Može da se traži i da zaposleni budu poslati na vanredni lekarski pregled - pojasnio je Slavković.

Niko od zaposlenih, ali ni učenika škola u kojima se ove kompromitujuće fotografije dele, slučaj nije prijavio Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, već su se i oni šalili na račun profesora.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Idealno los

    19. januar 2016 | 10:15

    Trebalo bi tu balavurdiju dobro kazniti i naučiti da se ne igra takvim stvarima,a to što je covek prihvatio igru je sasvim prirodan zov,sami sto sad kao svi nešto su pametni pa svi znaju šta je i ko je pedofil,manijak i dr.danas ne smes pogledati nekoga odmah si pedofil, po tome bi nekada pre svi bili pedofili kada su nam kao deci davali bombone i maziti po kosi i glavi,ali evo demokratija je došla sad je sve bajno

  • Pera

    19. januar 2016 | 12:40

    Neznam zasto dizete toliku tenziju,kad na profilu mozes u svako doba da promenis godinu ili bilo koji podatak,drugo treba ucenike goniti jer su izvrsili prevaru i usli u njegov privatni zivot jer on nije objavio fotografiju javno vec u inboksu ,tako da su ucenici krivi ,a druga stvar,zar prosvetni radnici nesmeju da odu na more i da se skinu u kupaci ili da odu na nudistickoj plazi gde savremeni ljudi idu porodicno.Profa nista nije uradeo u skoli,tako da nista nije kriv .

  • saj

    19. januar 2016 | 12:03

    treba kazniti tu decu zbog laznog predstavljanja...to je krivicno delo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA