Nastavnik dolazio na časove mrtav pijan i tražio učenicima da MU KUPUJU PIVO!

- Ne želimo da našoj deci predaje pijani nastavnik. On je lečeni, ali nažalost ne i izlečeni alkoholičar - rekla je Radulovićeva

  • 13

Nastavnik fizičkog vaspitanja iz Banja Luke suspendovan je nakon što su se roditelji požalili na savetu roditelja da dolazi mrtav pijan na časove. 

Roditelji ističu da su se deca plašila nastavnika.

- Deca se boje nastavnika. Kad god idu na čas fizičkog vaspitanja, među njima zavlada tišina. Moja ćerka zbog straha od nastavnika ponekad izbegne čas fizičkog. - kaže predsednica roditeljskog saveta Silvana Radulović. 

Roditelji tvrde da se nastavnik skidao pred učenicima istezao, pokazivao telo i terao učenike da pomirišu njegov novi parfem. Često ih je slao da kupe pivo, a zatim ih je terao da piju sa njim.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Ne želimo da našoj deci predaje pijani nastavnik. On je lečeni, ali nažalost ne i izlečeni alkoholičar - rekla je Radulovićeva.

- Poslednji incident dogodio se kada je mrtav pijan došao na čas i pravio probleme - dodaje ona, a roditelji već treći put zahtevaju njegovo suspendovanje.

 

- Ništa od ovoga nije tačno. Tokom radnog vremena i u školi nikada ne pijem. Nedavno sam bio na nekoj proslavi i ostao do kasno. Da ne bih izostajao došao sam ujutru u školu. Bio sam malo veseliji, ali ne i pijan - rekao je nastavnik. Dodao je da s direkorom nije u dobrim odnosima, te da mu zbog toga traže dlaku u jajetu.

(Telegraf.rs / Izvor: dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA