REKLA JE DA IMA 25 GODINA, A ONDA MI JE NAPISALA - "PROFO, ZEZNULI SMO VAS": Ispovest golišavog srpskog profesora!

- Dok sam se presvlačio dođe mi neki đavolak u glavu, i kao umetnik, dobio sam inspiraciju na pozu sa medom. Poslao sam je i odmah mi je stigao odgovor: "Profesore, z....... smo vas! Otkud vi to profesore?!

  • 24

Profesor likovne umetnosti iz Kraljeva Jovica Kostić, koji predaje u dve srednje i jednoj osnovnoj školi u Lađevcima, a koji se našao u centru pažnje zbog fotografije na kojoj je poluobnažen sa medvedićem, kaže da jeste on napravio ovu fotografiju ali da je nasamaren od lažnih prijatelja na Fejsbuku. 

- Pre dve nedelje stigao mi je zahtev za prijateljstvo sa profila Adrijane Veljović i ja sam ga prihvatio. Počeli smo da se dopisujemo. Rekla je da ia 25 godina, da je iz Vrnjačke Banje, da je završila Pravni fakultet u Novom Sadu i da je nezaposlena. Predložila mi je da se upoznamo. Posumnjao sam da možda nije moja bivša učenica i rekao joj da je bolje da ne pravimo nikakve šeme, jer ne znam ko je. Odgovorila je da joj nisam ništa predavao i da voli umetnost - priča Kostić.

SRPSKI PROFESOR POSTAVIO GOLIŠAVE SLIKE NA FEJSBUK: Učenici ga "navukli" na lažni profil "pravnice iz Vrnjačke banje"?

Nastavili su da se dopisuju. a Jovica je tu prepisku sačuvao na svom profilu.

- Oko srpske Nove godine, zatražila mi je da joj pošaljem neku svoju fotografiju. Rekao sam joj da pogleda na mom profilu. Nisam egocentričan, ne promovišem sebe na Fejsbuku i imam samo četiri fotografije. To joj nije bilo dovoljno. Pitala me je da joj pošaljem još neku. Posle njenog upornog navaljivanja poslao sam joj svoj portret. Poželela je, ipak, da me vidi u nekoj slobodnijoj varijanti, kao što je ona meni poslala "svoje" slike  u tangama i u korsetu - kaže on.

Foto: Privatna arhiva/Blic Foto: Privatna arhiva/Blic

OSMAKINJA iz Vranja optužila profesora za OBLJUBU!

Nije joj ništa odgovorio, sve dok rođacima nije otkrio ovu prepisku.

- Malo više smo popili te večeri i oni su mi zapretili da ako ne odgovorim devojci onako kako je ona meni predstavila sebe, oni će to učiniti umesto mene. I prelomio sam. Dok sam se presvlačio dođe mi neki đavolak u glavu, i kao umetnik, dobio sam inspiraciju na pozu sa medom. Poslao sam je i odmah mi je stigao odgovor: "Profesore, z....... smo vas! Otkud vi to profesore?! - tvrdi Kostić.

Zbog ovoga je Kostić, kom je lažni profil došao glave angažovao advokata, a danas će sve prijaviti policiji.

Nastavnik dolazio na časove mrtav pijan i tražio učenicima da MU KUPUJU PIVO!

- Nisam optimista. Kako će se sve ovo završiti i da li će se anonimni "prijatelji" ikada otkriti, videćemo... Savetujem svima, iz svog iskustva, da povedu računa o prepisci na Fejsbuku, jer naša lična privatnost začas može da postane svenarodna.

Ubrzo pošto su se profesoru javili "učenici" promenjeno je ime na profilu. Andrijana Veljović je postala Miodrag Veselinović. Ubrzo zatim, ovaj profil na Fejsbuku je blokiran.

Šta po vašem mišljenju profesor može da postigne prijavom celog slučaja policiji? Podelite mišljenje sa nama u komentarima. 

(Telegraf. rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pop

    20. januar 2016 | 12:29

    Podrska za Profu

  • Mićo

    20. januar 2016 | 12:09

    Ne daj se profesore ali na tebe udaraju dok debili poput Kristijana borave na slobodi.

  • zonja

    20. januar 2016 | 14:50

    Da odrastao covek moze biti ovoliko glup, nije mi jasno. Nadam se da nema zenu I decu jer toliki blam treba preziveti. Setite se direktora is SLO koji se ubio posle snimka. Glup covek+ pokvarena deca= propast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA