SKANDAL: Vođa "Alkatraza" slavio sa Ivicom Dačićem! (VIDEO)

Navijač Partizana Aleksandar Vavić protiv koga je podneto čak 12 krivičnih prijava za nasilničko ponašanje, nedozvoljeno držanje oružja, nanošenje teških telesnih povreda, razbojništva i krađu, bio glavni štimung majstor na slavlju u centrali SPS-a, doveo trubače i doneo baklje. Dačić najavio istragu zbog tog propusta

  • 94

Jedan od vođa ekstremne navijačke grupe "Alkatraz" Aleksandar Vavić Vava bio je jedan od glavnih "podizača atmosfere" tokom jučerašnjeg slavlja u centrali Socijalističke partije Srbije!

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, on je doveo trubače i uneo baklje koje su potom zapaljene tokom proslave.

Vavić se nalazio sve vreme u neposrednoj blizini funkcionera Socijalističke partije Srbije, a dugo je bio i pored ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, koji je najavio istragu i kažnjavanje u svojoj stranci zbog ovog propusta.

Podsetimo, Aleksandar Vavić je jedan od glavnih aktera serijala "Insajder" na televiziji B92, u kome se govori o sprezi navijača, kriminala i rukovodstava fudbalskih klubova.

On je u februaru prošle godine ranjen u "sačekuši" preko puta Pete beogradske gimnazije na Tašmajdanu. Bio je pogođen u karlicu, a zatim je privatnim vozilom prebačen u Urgentni centar. Mediji su tada prenosili da policija pretpostavlja da su u pozadini tog vatrenog obračuna neraščišćeni odnosi u poslovima s drogom.

Prema podacima policije, protiv ovog izgrednika podneto je čak 12 krivičnih prijava za nasilničko ponašanje, nedozvoljeno držanje oružja, nanošenje teških telesnih povreda, razbojništva i krađu.

U oktobru 2009. tadašnji republički javni tužilac Slobodan Radovanović podneo je Ustavnom sudu Srbije predlog za zabranu rada i delovanja 14 ekstremnih podgrupa navijačkih klubova "Partizana", "Crvene zvezde" i "Rada", među kojima je i Vavićev "Alkatraz", ali o tom predlogu još nije odlučeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    7. maj 2012 | 11:23

    Cujes skandal. Skandal je to sto ce nam Dacic biti premijer, sto sto ce Dinkic opet u fotelju, sto cemo imati vladu bez opozicije u parlamentu.

  • andjelina dzoli

    7. maj 2012 | 11:25

    a sta je sada? savetnik misnistra policije za specijalne situacije?

  • ZPFK

    7. maj 2012 | 12:01

    ALCATRAZ JE MURIJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA