MISTERIJA KOJA JE UZDRMALA SRBIJU: Nestali Nebojša Krstić objavio status na Fejsbuku?! (FOTO)

Sumnju i nadu da je nesrećni Krstić ipak još uvek živ, ulila je i objava na njegovom Fejsbuk profilu koju je neko postavio i to 13. januara: "Živeti bez ljubavi nije pravi život. Potrudi se da budeš odgovorniji pre nego što bude kasno. Pažljivo izaberi šta ćeš jesti. Brzo zarađuješ novac, ali ga još brže trošiš"

  • 6

Nebojši Krstiću (36) iz Prokuplja, gubi se svaki trag 30. decembra nakon što se navodno poslednji put telefonom javio supruzi Ivani i rekao da će se ubiti.

NESTAO NEBOJŠA KRSTIĆ: Misterija u Prokuplju, o čoveku ni traga ni glasa! (FOTO)

U početku se sumnjalo da je izvršio samoubistvo, međutim, policija proverava i mogućnost da se on negde sklonio zbog zelenaških dugova koje je kako su preneli pojedini mediji sam napravio.

AKO VIDITE NEBOJŠU, ODMAH ZOVITE POLICIJU: Rekao ženi da poljubi decu, pa NESTAO! (FOTO)

Sumnju i nadu da je nesrećni Krstić ipak još uvek živ, ulila je i objava na njegovom Fejsbuk profilu koju je neko postavio i to 13. januara "Živeti bez ljubavi nije pravi život. Potrudi se da budeš odgovorniji pre nego što bude kasno. Pažljivo izaberi šta ćeš jesti. Brzo zarađuješ novac, ali ga još brže trošiš".

AKO VIDITE OVOG MUŠKARCA, ODMAH ZOVITE POLICIJU: Nebojša (36) nestao, policija traga za njim! (FOTO)

Supruga Ivana kaže da nema saznanja ko bi mogao da postavi ovu objavu i da ona, ali ni deca ne znaju šifru Nebojšinog profila.

Foto: Facebook/Neca Krstic Foto: Facebook/Neca Krstic

- Sin je imao njegovu šifru, ali kada smo nekoliko dana nakon nestanka Nebojše pokušali da se konektujemo, shvatili smo da je ona promenjena. Ne znam kada je promenio, ali smo i mi videli javnu objavu koja je postavljena 13. januara na njegovom profilu – kaže supruga Ivana.

Ona kaže da i dalje sa rodbinom i prijateljima svakodnevno obilazi Rastovničko jezero gde je Nebojša poslednji put viđen kao i mesto sa koga se navodno javio telefonom i rekao da će se ubiti. Ipak, njegova supruga se nada da je Nebojša i dalje živ i da će javiti.

Tvrdi i da je niko predhodnih dana nije zvao niti uznemiravao zbog eventualnih dugova koje je Nebojša napravio, a za koje kako kaže nije znala. Ivana ističe u da su informacije koje dobija iz policije šture i da je njihov odgovor uglavnom da "rade na tom slučaju i da će biti obaveštena kada imaju nove informacije".

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Pričaju da se mnogo kockao, da se zadužio kod zelenaša pa čak i da je kuću stavio pod hipoteku. Ne želim da verujem u sve to, mada ponekad pomislim da ga u stvari nisam dobro poznavala iako smo 16 godina u braku – kaže zabrinuta supruga koja iz braka sa Nebojšom ima dvoje maloletne dece, devojčicu J. (15) i sina M. (12).

Ivana priča da je Nebojšu poslednji put videla u sredu 30. decembra oko 13 časova, a da su se poslednji put čuli telefonom sat ili dva nakon toga. Od tada, Nebojši se gubi svaki trag a njegov mobilni telefon je isključen. U posledjem telefonskom razgovoru, supruzi je rekao da mu prete zelenaši, da se zadužio i da je bolje da se sam ubije nego da ga oni ubiju pred decom.

Nebojša je imao stalni radni odnos u jednoj prokupačkoj pekari, gde radi već desetak i više godina i do sada nije imao problema sa zakonom.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gr

    21. januar 2016 | 17:30

    JADNA ZENA ...OSTAVIO JE SA DECU I OTISAO...A STO NIJE RAZMISLJAO RANIJE STA RADI ?

  • Neko iz mase...

    21. januar 2016 | 18:56

    Najgore je sto postoji mogucnost da zelenasi maltretiraju zenu i decu zbog duga, da ih uznemiravaju i ucenjuju. Njih mi je zao! Jadni oni pored takvog oca i muza! Iskreno se nadam da je ziv i da je dobro, pa da se vrati svojoj porodici i momentalno resi problem, a ne da porodici navuce traume za citav zivot, posto ni mafija ni zelenasi ne biraju vise na koga udaraju kad im se ne vrate dugovi! Status koji je objavljen ne znaci NISTA, to je FB aplikacija koju FB sam u ime korisnika objavljuje! Ne treba niko da udje na profil, niti bilo sta da klikce, ona sama seruje objave!

  • Dr. za rock and roll

    22. januar 2016 | 04:31

    Da zavisnost nije bolest ne bi se zvala zavisnost. Ne mogu da verujem da ljudi bolesnog coveka kritikuju.Ako se neka osoba upusta u vezu sa zavisnikom onda ona nosi posledice a ne zavisnik jer ona je zdrava a ne zavisnik. Jedino ako nije podzavisnik onda su osudjeni na propast ako se ne zalece. I da se razumemo bolest zavisnisti se nikada ne moze izleciti jer se covek tako rodi ali moze se zaleciti i odrzavati terapijom koja se zove-- 24 sata borbe na dan do kraja zivota ali ne mrznjom i ludilom vec pamecu i blagostanjem koje se jedino i samo jedino dostize duhovnim treningom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA