SRBIN UKRAO AUTO SA SVE VLASNIKOM NA HAUBI: Uhapšen u Italiji posle dva meseca! (VIDEO)

U trenutku kada je napuštao magacin iz kog je ukrao automobil, iz susedne prostorije istrčala su trojica muškaraca koje je pokosio, među kojima je bio i vlasnik vozila

  • 2

Srpski državljanin Srđan Aleksić (22) uhapšen je juče u Kazerti, u Italiji zbog toga što je pre dva meseca ukrao automobil i udario vlasnika tog vozila. 

Srđan je, prema pisanju Blica, ušao u magacin jedne prodavnice, seo u “reno”, upalio motor i krenuo velikom brzinom u rikverc ka izlazu iz magacina, kao da je vozilo njegovo. U tom trenutku su, iz jedne od sporednih prostorija, istrčala trojica muškaraca, među kojima je bio i vlasnik "renoa".

OTEO ČOVEKU 1.000 EVRA, PA KUPIO GOLFA TROJKU: Uhapšen razbojnik o kojem priča cela Srbija!

Oni su pokušali da zaustave lopova, ali je Srbin jednog od njih pokupio na haubu automobila i odbacio ga desetak metara dalje.

Potraga za Srđanom trajala je skoro dva meseca, iako je on relativno brzo identifikovan na osnovu sigurnosne kamere. Ipak, lopovu nisu mogli da uđu u trag, s obzirom na to da je bio smešten u izbegličkom kampu odakle je često putovao u Srbiju.

OVAJ SRPSKI LOPOV NEMA DUŠU: Opljačkao baku DOK JE NA GROBLJU OPLAKIVALA NAJBLIŽE!

Pri sledećem povratku u Italiju granična policija, koja je dobila njegovu poternicu, privela ga je.

Pogledajte video:

(Telegraf. rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA