ISTERAO JE SVE GOSTE IZ KAFANE, A ONDA JE BRUTALNO UBIO BIVŠE DRUGARE! Jezivi detalji ubistva koje je potreslo Srbiju

U subotu, oko 23 časa, u kafanu, koja je bila puna ljudi, ušao je naoružan muškarac i rekao gostima da izađu. Potom je zapucao ka trojici mladića. M. J. je od zadobijenih povreda na mestu preminuo, dok su dvojica njegovih drugova zadobila više prostrelnih rana

  • 20

Policija je juče po podne identifikovala ubicu, koji je s nekoliko hitaca ubio M. J. (30) iz ovog mesta, a teško ranio A. S. (36) iz Klenja i Z. B. (40) iz Dublja, koji su operisani u Opštoj bolnici u Šapcu i nalaze se van životne opasnosti. Inače, brzom i efikasnom akcijom uhapšen je saučesnik u ubistvu.

Ovo je mladić koji je IZREŠETAN u kafiću u noći kada su vaterpolisti slavili! (FOTO)

Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, u subotu, oko 23 časa, u kafanu, koja je bila puna ljudi, ušao je naoružan muškarac i rekao gostima da izađu. Potom je zapucao ka trojici mladića. M. J. je od zadobijenih povreda na mestu preminuo, dok su dvojica njegovih drugova zadobila više prostrelnih rana.

HOROR U NOĆI KADA SU VATERPOLISTI SLAVILI: Jedna osoba UBIJENA u restoranu kod Šapca!

Foto: Facebook/Miroslav Josipovic Foto: Facebook/Miroslav Josipovic

- Kad su videli oružje, svi gosti su odmah izašli iz kafane. Šta se posle desilo, niko ne zna. Navodno su napadači stigli iz pravca Bogatića i bilo ih je više - pričaju meštani Dublja.

M. Z., mladić koji radi kao konobar u kafani „As“, nije želeo da razgovara s novinarima. Bio je u smeni kada je došlo do pucnjave.

- Pod stresom je, kao što bi bilo ko bio da je na njegovom mestu. On ne želi da daje izjave za medije, molim vas da razumete - preneo nam je njegov brat.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Meštani Dublja kažu da su u šoku, da se ovako nešto do sada nije desilo iako su momci na koje je pucano poznati u selu kao „žestoki“.

- Bavili su se svim i svačim, od zelenašenja, ucena do krađa i radili šta su hteli. Ma, to je obračun između dve suprotstavljene grupe. Ranije su bili jedna, pa su se posvađali - pričaju Dubljani.

Policija intenzivno traga za ubicom, a snimci kamera za video-nadzor koji postoji na ulazu u kafanu trebalo bi da im olakšaju potragu. Prema nezvaničnim informacijama, na trojicu mladića pucano je iz dva pištolja. M. J. je i ranije bio ranjavan. Pre nešto više od dve godine, zadobio je povrede opasne po život. Njega je nožem povredio M. Š. iz okoline Šapca.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dada

    25. januar 2016 | 08:02

    Koga je potreslo?Zasto imate naviku da ubijene uvek predstavite kao zrtve a ubicu kao teroristu?Ne bi ih ubio da su orali svoju njivu.

  • Suza

    25. januar 2016 | 09:44

    Kao prvo, oni uopste nisu mladici, kao drugo imaju krminalnu proslost. Taj sto ih je resetao, prvo je ispraznio kafanu, znaci nije hteo da nevini stradaju. Mozda je coveku jednostavno pukao film, mozda je bio zrtva reketiranja ili su mu pretili porodici. Posteno, ovakvih mi zaista nije zao.

  • Baba Stoja

    25. januar 2016 | 08:09

    Ako..ako..samo nek se druze deca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA