ISLAM MI JE DAO ODGOVORE NA SVA PITANJA: Ispovesti Srba koji su promenili veru

- Imao sam već 50 godina i bio frustriran životom. Imao sam duhovnu potrebu koju nisam uspeo da pronađem i to je proizvelo niz frustracija u tom smislu - priča Srđan, pevač grupe "Električni orgazam", koji je takođe otkrio novu veru

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • pero englez

    03. februar 2016 | 16:49

    Koji ste vi ludaci !!!! Čitam komentare i ne verujem ... Xaxaxaaaaaa

  • Anoniman

    30. januar 2016 | 06:55

    Sta se bolan raspravljate sa ovim uzgajivacem svinja Aleksom?On je poznata karikatura,maskota ovoga portala.Nije on dzaba svinjar po strucu koji je izgleda usmjerio svoju pamet i znanje u pogresnom smjeru.Ostalo mu samo da uzgaja svinje i da pametuje prosipa se po portalima.On jadan nahrani svinje pa onda lista po internetu trazi nejasnoce u Kuranu.A siguran sam da osim upute na kutiji od DISTOLA taj Kuran u zivoti vidio nije.Pokusava da ubjedi svojom gluposcu oko 2 milijarde muslimana kako je on u pravu a oni nisu.Ljudi ga ispreskacu prave od njega budalu a on jadan i dalje tjera po svome.Kao kada upregnes Dorata pa ni lijevo ni desno samo goni pravo.Tako isto i on.Takve osobe treba izbjegavati u sto vecem luku.Da nebi nedaj ti boze poprimili tu njegovu bolest.Ali moram reci kod njega nije znanje niti bolest u pitanju nego je to izgleda prije zatupljenost.Koju je poprimio od svog posla i onoga cime se bavi.Sto i sam pokazuje kada nema sta da doda onda slijedi ono njegovo famozno kako je on svinjar sa zavrsenom poljoprivrednom skolom.Znas kako ono kazu dzaba znanje kada si glup i zatucan.Valjda ces me razumjeti iako nisam upucen u islam niti Kuran preko interneta.Ali imam taj svoj neki nacin komunikacije koje osobe kao ti itekako razumiju

  • Papilon

    29. januar 2016 | 11:21

    E pa zalutali covece,da si malo vise isao u svoju crkvu,postovao svoje slavio svoju slavu,drzao se svojih obicaja,verovao u ono sto ti je deda verovao,mozda? Mozda nebi skrenuo s'puta nebi promenio veru moju za sva blaga ovoga sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA