(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) GDE ĆE MU DUŠA? Trovač na Svetog Savu ubijao pse!

Nepoznati muškarac otrovao je šest pasa... Dva nisu preživela strašne muke

  • 32

Nepoznata muška osoba danima unazad besomučno truje pse u Velikom Gradištu, a svoju bolesnu akciju nastavio je i na slavu Svetog Savu.

UPORNO CVILEO NASRED ZALEĐENOG JEZERA: O spasavanju ovog tužnog labradora bruji cela Srbija! (FOTO)

- Danas je na Svetog Savu trovač bio ponovo na ulicama Velikog Gradišta i na Srebrnom jezeru. Bacio je otrov u dvorišta građana. Otrovao je šest pasa, spasli smo četiri - napisali su na Fejsbuk profilu građani iz Udruženja "Puž-pomoć ugroženim životinjama veliko Gradište".

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Pre nedelju dana, na Fejsbuk profilu pomenutog udruženja pojavio se snimak na kome se videla jedna muška osoba koja u hodu baca otrov kod Kasine u Velikom Gradištu, što je dovelo do trovanja dva kučeta.

Pored ova dva avlijanera, na oporavku se nalazi ukupno četiri pasa.

Printskrin: Facebook/PUŽ pomoć ugroženima životinjama VelGradište Printskrin: Facebook/PUŽ pomoć ugroženima životinjama VelGradište

Svi oni su prošli strašnu torturu i muku, a jezive scene na kojima se vidi kako otrovi deluju na ove nezaštićene životinje, možete da pogledate na priloženom video snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    27. januar 2016 | 17:11

    Dajte njegovo ime i prezime pa da vidi sta je prava muka

  • Aloo

    27. januar 2016 | 17:06

    Ovaj covek nije normalan. Kako je mogao to da uradi. Onaj ko ne voli zivotinje i ko ih truje taj ne voli ljude i otrovao bi i njih...

  • Petar

    27. januar 2016 | 17:11

    Video sam kada mi je neko otrovao macora persijanera. Dva sata je lipcavao u najgorim mukama. Od raznih dziukela covek ne moze imat svoje ljubimce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA