KRISTINA JE ZAPLAKALA KAD SE VIDELA U IZLOGU: Čvrsto je odlučila da smrša, i IZGUBILA JE 50 KILOGRAMA! (FOTO)

Jednog običnog četvrtka u jednoj, naizgled, običnoj šetnji, Kristina je uplašena donela odluku koja će joj drastično promeniti život i nedugo potom, skinula 50 kilograma!

  • 9

Novosađanka Kristina Miškov Beba je za nepune dve godine sa 120 kilograma smršala na samo 70. Zahvaljujući rigoroznom režimu ishrane, konačno je u svom ogledalu videla ženu kakvu je oduvek želela. Toliko je bila uporna da skine kilažu, da se saveta lekara o režimu ishrane pridržavala i tokom trudnoće.

Ono što je nagnalo da promeni način života, bila je jedna obična šetnja u koju se uputila sa tek rođenom ćerkicom. Prošavši pored izloga, ugledala je svoj odraz, koji joj naterao suze na oči.

- Sećam se da je bio četvrtak i da sam izašla sa ćerkicom u šetnju gurajući kolica. Prepala sam se prošavši pored jednog izloga. Shvatila sam da je krajnje vreme da smršam - otkriva Kristina.

NOVA NADA ZA DIJABETIČARE: Naučnici na pragu velikog otkrića!

Foto: Facebook/Jadranka Dusan Kovac  Foto: Facebook/Jadranka Dusan Kovac

Ova Novosađanka nedugo potom je čitala o LCHF režimu ishrane, i iako pomalo skeptična, rešila da pokuša. U početku joj je bilo teško, ali je istrajala i uspela. Dosta joj je pomoglo i to što joj se suprug pridružio. I on je uspeo da skine 30 kilograma.

- Najteže mi je bilo da se odreknem peciva jer njega najviše volim. Uh što je bilo teško kad prođem pored pekare, ali morala sam. Izuzetke sam pravila jedino kad idem na slavu. Tada sam jela i koljivo i sve što se ponudi, ali nisam preterivala - priča Kristina, koja sa suprugom od skoro živi i radi na salašu.

Nije posustala ni tokom trudnoće, naravno uz konsultaciju lekara. Ispostavilo se da joj je takva ishrana čak znatno smanjila holesterol tokom trudnoće. Rodila je zdravu bebu, a na putu je i treća.

- Nastaviću da se zdravo hranim i tokom treće trudnoće. Doktorka ginekolog me potpuno podržava.

Kaže da joj je sa manje kila mnogo bolje i da se nerado seća perioda kada je zbog težine legala i ustajala sa bolovima u leđima.

- Sada mogu da potrčim i igram se sa decom, a da se ne umorim. Osim toga, bila sam povučenija, a sada se sa više samopouzdanja lakše borim sa nekim stvarima u životu - zaključuje Beba.

(S. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    29. januar 2016 | 22:52

    Свака част.Само чврста воља и јак карактер воде до победе,било шта да је у питању...

  • Srki

    30. januar 2016 | 00:50

    Kako doći do tog izloga?

  • nina

    29. januar 2016 | 22:58

    Naravno da je realno, to je 4.2 kg mesecno, sasvim normalno za nekoga ko je uopste imao toliki visak da moze da izgubi 50kg i jos uvek spada u punacke... Naravno da neko ko ima 80kg nece moci da izgubi tako lako 50kg kao neko ko ima 120.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA