OVO JE PRAVA ISTINA O MEKDONALDSU U SRBIJI: Ispovest ovog radnika ostaviće vas bez teksta!

Mladić se tokom više od decenije rada nagledao svačega, pa je bio ubeđen da ga od gostiju restorana više ništa ne može iznenaditi, kad ono...

Komentari

  • Ivan Vićovac

    2. decembar 2019 | 21:09

    Dali je moguće da osudenuk u kućnom pritvoru radi u Meku?

  • Никса

    8. februar 2016 | 17:42

    Сећам се како сам крао тоалет папир из Мека

  • Vlada

    8. februar 2016 | 17:40

    Ја никад нисам био у Меку али кажу да је скупо

  • Čivijas

    8. februar 2016 | 16:32

    Sto ne pitaju o polozaju radnika,sta s njima rade? Kako ih menadzeri zlostavljaju. Upravnik postavi nekog iz svog sela i tako ti seljak sve vreme bude nad glavom. Naucio kod ovaca. Ja sam radio 6 godina,tri me samo prijavili. Ostetili drzavu a i mene,to treba po kratkom postupku.

    • 8. februar 2016 | 16:48

      kaci djani

      @Čivijas

      Nije istina.. U CH ti takodje nijedan sos nije besplatan, makar 0.20.- fr platis..

  • Miki

    7. februar 2016 | 10:47

    Sta bi tek uradio kad bi doziveo da mu musterija dodje u Lamborginiu i turira motor prilikom narudzbune. Pravilo u koliko ne primi narudzbunu iz dva puta musterija dobija sve besplatno ili ako ne usluze musteriju u roku od 15 minuta. Ta pravila nema u Srpskom Meku nego naplacuju sve sosove koji su u svim Mekovima BESPLATNI.

  • viki

    7. februar 2016 | 10:47

    treba da napisete kako se prema radnicima u meku ponasaju kao prema robovima,jer ne smeju ni izmedju sebe da razgovaraju,ves komuniciraju samo ko robovi.

  • Ssasa

    7. februar 2016 | 10:43

    Bolji sto puta leskovački

  • omot

    7. februar 2016 | 10:03

    kao prvo ne idem u mek ne volim ni amere...

  • Mila

    7. februar 2016 | 07:39

    Iskustva ovog momka pa onda veteran.. pa sta je u ....

  • Bond

    6. februar 2016 | 18:00

    Sve je super dok ne upadnu narkomani

  • nezadovoljština

    6. februar 2016 | 17:47

    A zastava Crne Gore je tu onako?

  • Rade

    6. februar 2016 | 16:02

    Hahahaha hahahaha. ..!!!Dodji u Svedsku da radis jedan dan u McDonalds Fridhemsplan Stockholm pa da vidis koju ce pricu da imas posle toga! Svaki dan imas 30 oko religion narkomana koji se drogiraju i piju po toalett ma a pored toga trideset njih sto se pere i tusira. Vikend je haos i ne mogu da verujem da ljudi sto rade mogu da izdrze taj poso

  • hakala

    6. februar 2016 | 16:00

    moj stric preze ceze sa dva konja kasaca koji kostaju ko ferari, doduse jede u kafani, al da ga neka muka natera da bas mora da jede sa saltera kioska, to bi bio problem? mozda, al ne njegov, svoje engleze moze da tera di oce sem na autoban, blam,blam.

  • mb

    6. februar 2016 | 15:54

    Treba ga zatvoriti truju narod ni bakterije to neće da jedu. Napravite eksoeriment: napravite ili kupite normalnu hranu i iz mc donaldsa, ostavite u jednu ostavu i posmatrajte par dana

    • 25. februar 2017 | 14:18

      Mare

      @mb

      Najbolje je da jedemo pljeskavice iz kojekakvih fast food kioska,bolje da ne znate sta se tamo i kako hrana priprema,od same (ne)higijene ,preko diranja novca prodavacice i nakon toga istim tim rukama hvata se da vam servira pljesak,ili sta vec... Dovoljno

  • Sunce

    6. februar 2016 | 15:53

    Strasno intéresantno,kako su kulturni radnici,nece da ih izbace,nedje bi ih odmah izbacili

  • Rikverc Ludak

    6. februar 2016 | 15:51

    Ja sam bio u kolima sa tim ludakom koji je usao u mek drajv na rikverc. A bili smo mrtvi trezni :) :) xaxaxa kad se setim koliko smo se smejali :) :) :)

  • doberman

    6. februar 2016 | 15:50

    svuda u svetu ljudi bez love jedu tamo, spavaju, peru se... najmanje placena dnevnica je u MC-u. na zelenjaku s druge strane covek pravi pljeske, za jednu pljesku od mesa sa rostilja na kiosku, mozes tri dana da jedes kod njih ono, nesto, tako da je normalno da vidi svasta ko u javnom toaletu.

  • Kombuha8

    6. februar 2016 | 15:44

    Ugostiteljstvo je najgori posa i ja se bavim 25 godina i muka mi je od svega UZAS

    • 8. februar 2016 | 18:18

      Anonomna

      @Kombuha8

      Ti ocigledno ne volis svoj posao,zato tako pricas.Ko voli ugostiteljstvo uziva u svakom trenutku svog posla.

  • Bokisa

    6. februar 2016 | 15:29

    Zivio Mek !

  • Jaca

    6. februar 2016 | 15:13

    Ovoga svuda ima i goreg!!! U Bukurestu u MEK ulaze prosjaci ceprkaju po bacenom i niko ih ne opomimje,iznose wc papire,u Grckoj kada im daju sladoled u Meku,traze cesto dupli kornet i jos malo dodatka ako im se ucini malo..,.

    • 6. februar 2016 | 15:53

      BOSNA

      @Jaca

      Nezaboravite da je ovo Balkan i da je velika kriza za mnoge a neki imaju i previse pljackajuci radnicku klasu i prodajuci drzavnu imovinu. Tuzno, dno dna.

  • Enigma

    6. februar 2016 | 15:00

    Evo otkriću ti ja.U svim zemljama na svetu su iste veličine i ukusa jer sam ih više pojeo vani nego ovde a ti verovatno to iznosis po principu rekla kazala.

    • 6. februar 2016 | 16:02

      Zdravko pg.

      @Enigma

      Ti si najvise pojeo babinih priganica zato se hvalis a i kad imas za meek pregladnis i cuvas kao velis valjat ce za leto na more da se slikam sa mekom u ruci

  • Mile

    6. februar 2016 | 14:39

    Zanimljivo iskustvo. Bilo bi zanimljivo da napisete iskustva drugih profesija. Na primer: vozaca GSP, dezurnih lekara, taksista, cuvara, pilota......

  • mare

    6. februar 2016 | 14:26

    mozemo da pricamo sta hocemo o hrani u meku, Ali odnos prema kupcu je pravi americki, kupac je uvek u pravu.. to nase firme nikad nece imati.

    • 6. februar 2016 | 15:10

      Patriota

      @mare

      Ocigledno da nosi bio u meku u americi jer da jesi ne bi tako pricao. Tamo su mekovi prljavi, zaposleni neljubazni... kod njih za razliku od nas u mek idu ljudi koji nemaju pare.

  • топлистанадреалиста

    6. februar 2016 | 13:59

    Добро запрега није ушла "рикверцом", ко један лудак са аутом. :-)

  • Nemanja

    6. februar 2016 | 13:54

    Ostao sam bez teksta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA