LUKSUZNI MOBILNI TELEFON KUPILI LAŽNIM EVRIMA: "Pali" falsifikatori u Nišu

Sa prodavcem mobilnog telefona stupili su u kontakt preko sajta za prodaju ovih uređaja, i ugovorili susret u Nišu radi primopredaje robe

  • 0

Niška policija uhapsila je mladića (28) iz okoline Ražnja zbog sumnje da je falsifikovao novac, odnosno da je sa jednim maloletnikom 8. decembra prošle godine u Nišu kupio mobilni telefon koji je platio sa tri novčanice u apoenima od po 200 evra, a za koje je utvrđeno da su falsifikati.

KOMŠIJE PRONAŠLE PROMRZLU DEVOJKU: Nišlijku stanari zgrade spasli sigurne smrti

- Oni su sa prodavcem mobilnog telefona stupili u kontakt preko sajta za prodaju ovih uređaja, i ugovorili susret u Nišu radi primopredaje robe. Uzeli su telefon marke "samsung galaxy S6“ a prodavcu predali 600 evra. On je odmah primetio da je prevaren i falsifikatore prijavio policiji - kažu naši sagovornici iz istrage.

TRAGEDIJA KOD NIŠA: Staricu udario automobil, preminula na licu mesta

Zahvaljujući intenzivnoj policijskoj potrazi prevaranti su otkriveni.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

- Radi se na utvrđivanju toga kako su došli u posed falsifikovanih deviza – dodaju naši izvori.

Uhapšeni je, nakon policijskog zadržavanja do 48 sati, sproveden Osnovnoj javnom tužilaštvu u Nišu a protiv maloletnika je podneta krivična prijava za falsifikovanje novca u redovnom postupku Višem javnom tužilaštvu.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA