DOŠAO JE NASMEJAN NA SAHRANU SVOJE ŽENE, a onda se desilo NEŠTO ZAISTA NEVEROVATNO! (VIDEO)

- Kada sam izašla iz automobila on me je primetio odmah. Nije mogao da veruje svojim očima. Rekla sam mu samo: "Iznenađenje" - rekla je Noel

  • 0

Noel Rukundo je australijanka koja je svom mužu pripremila jedno nesvakidašnje iznenađenje. Bio je ubeđen da je mrtva, ali je onda ona naprasno oživela!

NA PRAGU JE ZATEKLA PISMO I CVEĆE OD BIVŠEG DEČKA: A onda je usledilo razočarenje (FOTO)

Naime, njen muž i otac njihovo troje dece naredio je plaćenim ubicama da je ubiju jer je bila neverna. Mislio je da se sve odvija po planu kada je shvatio da će definitivno biti sahrane. Međutim, onda se pojavila Noel.

- Kada sam izašla iz automobila on me je primetio odmah. Nije mogao da veruje svojim očima. Rekla sam mu samo: "Iznenađenje" - rekla je Noel.

Muškarac je onda krenuo da joj se izvinjava za sve što je uradio i traži joj da mu oprosti. Pokušavao je da je ubedi da nije stvarno to želeo, međutim, ona mu nije poverovala.

Priča o tome da mu je neverna je počela početkom godina kada je Noel otputovala u Burundi. Muž je platio oko 3 hiljade dolara da je ubica ubije, ali im je ona ponudila svotu novca da to ne urade i ostave je u životu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA