UHAPŠEN SERIJSKI SILOVATELJ OD KOJEG SE TRESLA SRBIJA: Upadao u kuće NEMOĆNIM STARICAMA i radio MONSTRUOZNE stvari!

Upao je prošlog avgusta u kuću nemoćne starice i počeo da je udara dok je spavala. Kako Lj.D. živi od socijalne pomoći i sama, nije bilo nikoga da joj pomogne. Žrtvu je udarao pesnicama, nakon čega je izmučenu ženu primorao na oralni seks i silovao

  • 8

Pančevačka policija, posle više meseci potrage, uhapsila je M. Đ. (46), koji je, kako prenose "Novosti", prošlog leta silovao 81-godišnju staricu u Bavaništu kod Kovina. Reč je o višestrukom silovatelju, koji je pre ovog, već ležao u zatvoru zbog istog dela.

On je navodno 10 godina ležao u zatvoru zbog dva silovanja koja su se odigrala po istom scenariju - odnosno na istom mestu i oba puta su bile u pitanju starije žene. Samo dve i po godine nakon što je odležao kaznu, ponovio je isto.

Bez bilo kakvih pretnji, ucene, priče, upao je prošlog avgusta u kuću nemoćne starice i počeo da je udara dok je spavala. Kako Lj.D. živi od socijalne pomoći i sama, nije bilo nikoga da joj pomogne. Žrtvu je udarao pesnicama, nakon čega je izmučenu ženu primorao na oralni seks i silovao. Potom je nestao, pišu "Novosti".

SRAMOTA USRED BEOGRADA: Pobornici legalizacije silovanja zakazali SKUP u centru?!

Foto: Profimedia, Polaris Foto: Profimedia, Polaris

Starica je od ranije poznavala begunca, ali ga, verovatno od šoka, nije prepoznala. Policija nije bila u velikoj dilemi s obzirom na scenario prethodnih događanja.

- Tragovi na licu mesta kao i uzorci DNK, bili su i više nego dovoljni za sumnju da je silovanje počinio višestruki povratnik - priča za dnevni list izvor iz istrage.

Posle četiri meseca potrage, M. Đ. je uhapšen i predat Višem tužilaštvu u Smederevu. Nezvanično saznajemo da se osumnjičeni brani ćutanjem, ali da protiv njega imaju bitne dokaze, zbog čega mu je određen pritvor.

"RAJ" ZA SILOVATELJE U DRŽAVI PORED SRBIJE: U ovoj zemlji kad siluju, samo plate kaznu i ne idu u zatvor

Prvo silovanje počinio je još kao mladić u svojoj 21. godini, zbog čega je kao stariji punoletnik imao olakšavajuću okolnost i dobio samo dve godine zatvora. U međuvremenu je, kako tvrde meštani Bavaništa, živeo od poljoprivrednih sezonskih poslova na njihovim imanjima. Posle 12 godina ponovio je zločin, zbog čega je ležao još devet godina.

Za ovo treće delo, navodno ga čeka do 12 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drekavac

    9. februar 2016 | 12:13

    Takav se strelja, posle prvog puta. Nema tu pomoci.

  • El... l

    9. februar 2016 | 12:23

    Gde je smrtna kazna za takve monstrume ???

  • moravica

    10. februar 2016 | 08:03

    Mora se uvesti smrtna kazna.Pa valjda su gradjani vazniji od ovih monstruma. Blagim kaznama mi ih gajimo, nicu ko pecurke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA