Nikolić dobio podršku osnivača SPS, sada funkcionera SNS

Lider SNS-a najavio da će za dan-dva objaviti šta se "zaista desilo na izborima u nedelju"

  • 0

Tomislavu Nikoliću, kandidatu Srpske napredne stranke za predsednika Srbije, podršku su dali nekadašnji visoki funkcioneri i osnivači Socijalističke partije Srbije, koji su danas funkcioneri SNS-a: Zoran Bingulac, Rajko Lučanin, Aleksa Jokić, Miloje Mihajlović, Zoran Vujović, Tomislav Milenković i Goran Radosavljević.

Nikolić je rekao da će mu, kao predsedniku Republike, prioritet biti briga o građanima, poljoprivrednicima, radnicima, kao što mu je bila tokom cele dosadašnje karijere, a ne samo 30 dana pre izbora.

Zoran Bingulac razočaran je zbog koalicije sa DS-om i loših rezultata u poslednje četiri godine.

- Nikolić je jedina nada za Srbiju! Samo s njim Srbija će dobiti vladu koja će služiti svim građanima. U suprotnom, imaćemo iste greške kao u protekle četiri godine - poručio je Bingulac.

I Rajko Lučanin je pozvao glasače SPS-a da glasaju za Nikolića, iako ih njihovo rukovodstvo poziva da učine drugačije i istakao da će jedini on biti predsednik svih građana.

Konačno, lider SNS-a najavio je da će za dan-dva objaviti šta se "zaista desilo na izborima u nedelju".

Vreme je da građani vide s kim imaju posla i šta se desilo u nedelju. A ne da cela Srbija tuguje dok kriminalci slave pobedu - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

On je optužio političare na vlasti da su "ogrezli u kriminalu" i pozvao birače SPS-a da glasaju za njega u drugom krugu predsedničkih izbora.

- Protiv sebe imam suparnika koji ne preza ni od čega i koji je spreman da uradi sve da ostane na vlasti, jer je uplašen koliko će njegovih prijatelja ostati na slobodi - rekao je Nikolić posle sastanka s nekadašnjim funkcionerima SPS-a koji su prešli u SNS.

(I. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA