ORALNI SEKS U ŠUMADIJI SAMO 500 DINARA: Nećete verovati koliko košta kompletna usluga!

Mlađim mušterijama seksualna usluga naplaćuje se po višoj tarifi, a starijima po nižoj, dok se specijalne želje mušterija posebno naplaćuju

  • 94

Rast nezaposlenosti vodi tome da se poveća ponuda plaćenih seksualnih usluga. Kult potrošačkog društva veoma podstiče prostituciju, a posebno je zabrinjavajuće što se njome bave deca, đaci i studenti; prosečni uzrast početka bavljenja sada je između 14 i 18 godina!

Mlađim mušterijama seksualna usluga naplaćuje se po višoj tarifi, a starijima po nižoj, dok se specijalne želje mušterija posebno naplaćuju.

DA LI PROSTITUCIJU TREBA LEGALIZOVATI? Ovo su razlozi PROTIV, ŠTA VI MISLITE O NJIMA?

Na teritoriji Kragujevca svakoga dana se uličnom prostitucijom bavi oko 20 žena, a kako pokazuje evidencija policije, među njima ima i zaraženih hepatitisom i sidom. One ordiniraju uglavnom na potezu između sportske hale "Jezero" i "Metroa".

Makroi su veoma često članovi porodica tih devojaka i žena, koji budno paze da stvari s mušterijom ne bi krenule naopako. Kada je reč o izboru lokacije, mašti i iznenađenjima nema kraja.

Foto-ilustracija: Profimedia/Sciencephoto RM Foto-ilustracija: Profimedia/Sciencephoto RM

Svoje usluge prodaju od 500 do 2.500 dinara, a vrlo često se dešava da im mušterija i ne plati. Iznos zavisi od usluge koju pružaju. Tarifa za komplet uslugu je 2.500 dinara. Dnevno zarađuju i do 15.000 dinara.

KO BUDE PLATIO PROSTITUTKU IDE 60 DANA U ZATVOR! Srpski ZAKON predviđa jezive kazne za NELEGALNI SEKS

(Telegraf.rs / Izvor: ikragujevac.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    9. februar 2016 | 20:47

    Treba legalizovati javne kuce,da nebi bilo ovog na ulicama

  • Stgt

    9. februar 2016 | 20:55

    Tuzno je sve to...

  • Bojan

    9. februar 2016 | 22:04

    Pa ja radim ceo dan za 1000 din. a oni za 2-3 min uzimaju 500 din. Nekoliko musterija dnevno i imaju platu ko u Svajcarskoj!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA