UJUTRU MINUS, PREKO DANA PROLEĆENE TEMPERATURE: U Srbiji danas oblačno i vetrovito, na planinama sa snegom

Posle podne i uveče jače naoblačenje, najpre u severnim krajevima koje će se u toku noći proširiti na celu zemlju uslovljavajući ponegde slabu kišu, na visokim planinama slab sneg, saopštio je Republički hirometeorološki zavod

  • 0

U Srbiji će danas biti malo do umereno oblačno, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, jutarnja temperatura od minus jedan do četiri, a najviša dnevna od devet do 14 stepeni.

CRNI OBLACI DOLAZE U SRBIJU: Kiša će obeležiti sredinu februara

Posle podne i uveče jače naoblačenje, najpre u severnim krajevima koje će se u toku noći proširiti na celu zemlju uslovljavajući ponegde slabu kišu, na visokim planinama slab sneg, saopštio je Republički hirometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, posle podne u pojačanju, u južnom Banatu i Pomoravlju povremeno jak, sa udarima olujne jačine.

U Beogradu će danas biti malo do umereno oblačno, sa periodima sunčanog vremena. Krajem dana i u toku noći jače naoblačenje uz mogućnost slabe kiše.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, posle podne u pojačanju. Jutarnja temperatura oko tri, a najviša dnevna oko 12 stepeni Celzijusa.

Izgledi vremena za sedam dana, do 19. februara, prema prognozi meteorologa, u subotu će biti pretežno oblačno sa kišom, na višim planinama sa snegom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Vetar umeren i jak, jugoistočni, u južnom Banatu, Pomoravlju i na planinama povremeno sa udarima olujne jačine, krajem dana u slabljenju i u skretanju na severozapadni.

U nedelju i početkom naredne sedmice toplo, u košavskom području vetrovito, sa čestim prolaznim naoblačenjima, mestimično sa kišom. Temperatura znatno iznad prosečnih vrednosti.

Od srede do kraja perioda hladnije i u većini mesta suvo.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA