"PUTIN SAMO ŠTO NE PROGOVORI": Ovako je Dragan Marković Palma najavio novu voštanu figuru u Jagodinskom muzeju

Figura predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina je završena i biće smeštena u Muzej krajem marta. Čekamo goste iz Moskve da prisustvuju tom činu, rekao je Dragan Marković Palma

  • 5

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je danas da je završena izrada voštane figure predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina za Muzej voštanih figura u Jagodini i njeno postavljanje u muzej čeka goste iz Moskve.

 

DRAGANE POLAKO, VUČIĆ I JA NISMO JOŠ ZA MUZEJ! Evo šta je Dačić rekao Palmi o ideji da "dobije" voštanu figuru u Jagodini

 

- Figura predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina je završena i biće smeštena u Muzej krajem marta. Čekamo goste iz Moskve da prisustvuju tom činu - rekao je Marković, na ceremoniji sečenja slavskog kolača povodom Sretenija Gospodnjeg, slave Jedinstvene Srbije.

 

Palma odbio da se njegov lik nađe na freskama, među svecima

 

Marković je ranije, izjavio Tanjugu da su figuru predsednika Ruske Federacije uradili vajari Zoran Ivanović i Branislav Crvenoković iz Beograda.

 

- Urađena je veoma, veoma kvalitetno, Putin samo što ne progovori - rekao je Marković.

 

Srbija ime veoma dobru saradnju sa Rusijom u političkom, a još više u ekonmskom smislu, ocenio je lider JS.

 

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

 

Vajari Ivanović i Crvenković su uradili voštanu figuru bivšeg direktora ZOO vrta u Beogradu i počasnog građanina Jagodine Vuka Bojovića, koja je u muzej postavljena u decembru 2014. godine i zato im je poveren ovaj odgovoran posao.

 

Muzej voštanih figura u Jagodini otvoren je 2006.godine, i jedni je u Srbiji. U njemu je smešteno 30 figura istaknutih istorijskih, kulturnih, verskih, političkih i sportskih ličnosti iz Srbije i SFRJ.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    15. februar 2016 | 15:28

    Palma je genijalac kako zaludjuje jagodince.

  • ATIMUS

    15. februar 2016 | 22:31

    Dali su mu stavili patku

  • Gorcilo

    15. februar 2016 | 19:50

    Bojovic je kao stvaran. Prepravite Djokovica, Vlade Divca i druge da barem stvarno lice na nesto. Oni izgledaju kao da ih je radilo dete. Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA