DRAGANE POLAKO, VUČIĆ I JA NISMO JOŠ ZA MUZEJ! Evo šta je Dačić rekao Palmi o ideji da "dobije" voštanu figuru u Jagodini

- Lično sam bio svedok ideja i inicijativa koje je on pretvorio u delo. Njegova (Dragan Marković) je odeja ZOO vrt, Akva park, Muzej voštanih figura, za koji sada sprema figuru Vladimira Putina, hteo je i moju i Aleksandra Vučića, a ja sam mu rekao polako, mi nismo još za muzej - rekao je lider SPS-a

  • 9

Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je sinoć u Jagodini da je Srbiji mesto u EU, ali i da isto tako Srbija mora da neguje prijateljske odnose i sa Rusijom i Kinom.

- Mi hoćemo u EU, ali isto tako moramo da zaštitimo naše nacionalne i državne interese - rekao je Dačić na novogodišnjem koktelu koji je za građane Jagodine priredio predsednik Skupštine grada Dragan Marković Palma.

Govoreći o Jagodini i Draganu Markoviću - Palmi, Dačić je istakao da "Marković ne čeka ideje sa strane".

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

- Učestovao sam sa njim oko stranih inevstitora i ja mu odajem veliko priznanje i siguran sam da građani Jagodine to osećaju.Kada bi svi voleli Srbiju, kada bi svi radili za Srbiju kako to radi Dragan Marković - Palma, mislim da bi Srbija bila daleko, daleko bogatija, razvijenija i postovanija u celm svetu - ocenio je Dačić.

- Lično sam bio svedok ideja i inicijativa koje je on pretvorio u delo. Njegova (Dragan Marković) je odeja ZOO vrt, Akva park, Muzej voštanbih figura, za koji sada sprema figuru Vladimira Putina, hteo je i moju i Aleksandara Vučića, a ja sam mu rekao polako, mi nismo još za muzej - kaže Dačić.

Predsednik Skupštine Jagodina Dragan Marković Palma organizovao je sinoć tradicionalni novogodišnji koktel na kome je ugostio političke kolege, ali i privrednike, sportiste, studente i ostele građane Jagodine.

On je naglasio da je ovo slavlje na kome je pevao i Aca Lukas, napravljeno isključivo od sredstava iz donacija, ali i najavio još uspešniju 2016. godinu. Nabrajajući šta je sve u ovom gradu urađeno u 2015. godini, Palma je najavio da očekuje, posle italijanskih, dolazak kineskih investitora u ovaj grad.

- Nemojte da čekate Vučića i Dačića da vam pomognu. Sve možete da uradite sami, a ja ću da vam dam savete. Ne košta ništa, a može da znači - poručio je Marković svojim kolegama iz gradova i opština širom Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    24. decembar 2015 | 09:41

    Bice te i vi samo loshe secanje u istoriji Srbije. Niste vi bolji od predhodnih

  • clan biblioteke

    24. decembar 2015 | 09:22

    Nije tesko biti kao Palma, ali je tesko biti tezak nekoliko miliona kao Palma!!Posle je sve lako..

  • Velislav

    24. decembar 2015 | 12:14

    Voštana figura Dačiću, zaslužnom građaninu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA