REŠENA VELIKA MISTERIJA U BELOJ CRKVI: Otkriveno kako je nestalo 140 grla stoke

Ovih dana su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beloj Crkvi uspeli da rasvetle krivična dela i stanu zločincima na put

  • 3

Meštani Bele Crkve i okoline susretali su se u poslednjih godinu dana s nesvakidašnjim problemima: nepoznati počinioci krali su im ovce, jaganjce i telad i palili salaše.

Ovih dana su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beloj Crkvi uspeli da rasvetle ova krivična dela i stanu zločincima na put, prenosi "Pančevac".

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, postoje osnovi sumnje da su četiri osobe iz Bele Crkve i okoline tog mesta, sa inicijalima N. M. (1988), P. S. (1993), Z. S. (1980) i jedan maloletnik, od februara prošle godine do januara ove godine Belocrkvanima ukrale preko 140 grla stoke iz stada.

Sumnja se i da su oni u aprilu prošle godine izvršili krivično delo izazivanje opšte opasnosti tako što su podmetnuli požar na jednom salašu u okolini istog mesta. Tom prilikom je pričinjena materijalna šteta od preko milion dinara.

Navedena četvorka se sumnjiči da je oštetila vlasnike deset stada ovaca i dva salaša, te će protiv nje biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miodrag

    17. februar 2016 | 12:07

    Samo inicijali,mozda ..... Poznata policiji sto nebi i nama "obicnom"narodu da znamo od koijih da se pazimo ili su opet tatini sinovi

  • Marko

    17. februar 2016 | 14:25

    Dozivotna robija je minumum za ovakve. Poljoprivrednici se toliko trude da u ovom haosu od drzave nesto stvore i onda se pojave ovakvi ekstremisti koji ili iz mrznje ili iz obesti pocnu da unistavaju nekome zivot. Bolje da ne pricam sta bih ovakvima uradio za kaznu.

  • Ludi Milojko@

    18. februar 2016 | 19:38

    Čudnih li imena u zemlji Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA