SVETSKO ČUDO PRIRODE U SRBIJI: Ovan rođen sa ČETIRI ROGA (VIDEO)

Rogovi su mu doneli veliku popularnost i već je za njega čuo svet, čak su i australijske novine pisale su o njemu, priča vlasnik neobičnog ovna sa četiri roga Miodrag Radivojević

  • 8

Porodica Radojević iz okoline Blaca iznenadila se kada je među desetak ovaca u stadu koje imaju rođen ovan sa četiri roga.

PEDIKIR ZA KRAVE: Ovaj čovek ima najzanimljivije zanimanje u Srbiji! (FOTO)

- Četiri roga ovom godinu dana starom ovnu donela su najveću popularnost u stadu među kojem dominira sjenička rasa ovaca. Osim što ima dupli broj rogova od uobičajenog za ove životinje, ništa drugo ne čini ga posebnim, a sa svojom neobičnom pojavom i duplim oružjem privlači pažnju - rekao je Miodrag Radivojević, vlasnik neobičnog ovna, a prenele Blaceinfopress.

BLACE KRILO TAJNU: Pronađen skelet mamuta star više od 10 miliona godina

Ovan je brzo postao ljubimac porodice, ali i komšija.

- On je i naš i ljubimac celog sela. Deca rado dolaze da se igraju sa njim, a osim što ima duplo veći broj rogova ništa drugo ne čini ga posebnim. Rogovi su mu doneli veliku popularnost i već je za njega čuo svet, čak su i australijske novine pisale su o njemu. Odlučili smo se da ga ostavimo za priplod i da vidimo kakvi će njegovi potomci biti i da li će i oni imati četiri roga što je za ove životinje veoma redak slučaj - zaključio je Radivojević.

Pogledajte video i napišite nam u komentarima šta mislite o ovakvim čudima prirode:

(Telegraf.rs / Video: Blaceinfopress)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA