SUD ODLUČIO: Kristijan Golubović ide u zatvor!

Za trgovinu narkoticima osuđen je na osam godina zatvora, ali kako mu se računa i vreme provedeno u pritvoru, ostalo mu je da odsluži još četiri godine

  • 41

Kristijan Golubović mora da se javi u zatvor Zabela na odsluženje kazne, pošto je Viši sud u Beogradu odbio njegovu molbu za odlaganje zatvorske kazne.

KRISTIJAN PUŠTEN IZ PRITVORA: Zabranjen mu pristup Tamari Đurić i korišćenje interneta

On je više puta do sada uspevao da odloži služenje kazne za trgovinu narkoticima.

Za ovo krivično delo osuđen je na osam godina zatvora, ali kako mu se računa i vreme provedeno u pritvoru, ostalo mu je da odsluži još četiri godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lols

    17. februar 2016 | 14:29

    Nije mi jasno ni kako je uspevao do sad toliko da odlaze..koji je on faktor da odlaze da mu daju prostor na tv-u jbt kao da je naucnik..ajde sikter tamo gde ti je mesto..izem ti drzavu gde pacovi rade sta im volja

  • Ccc

    17. februar 2016 | 14:16

    U Svajcarskoj, coveka oborili za 19 grama marihuane. Par dana kasnije, osudjen je na 7 godina zatvora i oko 1500 sati rada. A ovaj nas kiki, nazovi kriminalac devedesetih, ide po rijalitijima i luduje po nocnim klubovima u bgu. Sramota za nasu drzavu!! Kad sam u svici pricao o njemu, svi radnici s posla se smejali srbiji... Vucicu, vucicu..

  • ☆☆☆Panter☆☆☆

    17. februar 2016 | 15:06

    Napokon jedna lepa i iskreno vest! E pa starletanu Kristina...lepo provod i pazi dupe....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA