TRAMP IZJAVIO DA NE VOLI ANALNI SEKS, a da njegova Melanija nikad ne vrši veliku nuždu

- Nikada nije kakila ispred mene, mislim da ona to ne radi. Možda to čuva za brak - rekao je i dodao da je probava njegove prve supruge Ivane bila "normalnija"

  • 14

Za Donalda Trampa možemo slobodno reći da je on jedan nepresušan izvor zabave zbog svojih smešnih, ali i pomalo bizarnih izjava. Svakodnevno je na meti kritičara koji samo čekaju da se oglasi kako bi neku rečenicu iskoristili protiv njega. Tako je bilo i ovaj put, kada je iskreno izjavio da "nije baš obožavalac analnog seksa".

TRAMP NAZVAO SUPARNIKA POGRDNIM IMENOM: Evo kako je publika reagovala (VIDEO)

Takođe, u prilikom svojih govora, on je "potkačio" i prelepu devojku Melaniju za koju je rekao da je "nikada nije čuo da ispušta vetrove".

- Znam da je to fascinantno, ali ona nikada nije prdnula pored mene - rekao je Tramp.

Inače, Tramp je prilikom gostovanja u šouu Hovarda Sterna dobio još jedno pomalo "škakljivo" pitanje u vezi sa vršenjem velike nužde njegove devojke.

- Nikada nije kakila ispred mene, mislim da ona to ne radi. Možda to čuva za brak - rekao je, i dodao da je probava njegove prve supruge Ivane bila "normalnija".

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baron

    18. februar 2016 | 16:02

    Americki Palma!

  • Lav

    18. februar 2016 | 16:40

    Krenula masinerija da u svakoj situaciji predstavi Trampa kao klovna...jer vladarima iz senke nikako ne odgovara da za predsednika dodje neko ko je dovoljno bogat da bude samostalan,svoj i nepislusan.

  • MrakIzPecine

    19. februar 2016 | 03:14

    Pa pocinjem da verujem u teorije zavere da CIA stavlja debile za predsednike radi lakse manipulacije :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA