IZABRANA FOTOGRAFIJA GODINE: Nastala je na srpsko-mađarskoj granici, a priča o njoj će vas RASPLAKATI (FOTO)

- Cele noći smo se skrivali od policije, bio sam iscrpljen... Bilo je oko tri sata ujutro i nisam smeo da upotrebim blic u trenutku kada policajci traže te ljude - rekao je fotograf

Komentari

  • penzionerka

    20. februar 2016 | 09:09

    migranti koji beze iz sirije i iraku koji su ziveli bolje nego mi .samo amerikancima je bilo rasulo da eksploatisu njihovo bogatstvo i stvaru rat.sta su nama uradili zbog siptata to im je samo izgovor.da bi imali monopol nad jugoslavijom rasparcali su nas i sada svagjaja nas i lako nas unistavaju.kada su bila odam pruca zilava i jaka nisu mogli da ih polome a jedan po jedan lako se lome.to smo mi ..svarun vogja slovena je pre smrti svome sinu istoku na pitanje zasto mi sloveni nismo srecni odgovorio mu je N i s m o s l o z n i ....i englezi su sve skandinavske rasparcale i eksploatisu ih bez problema u svoju korist.grci i bugari prisvojili su makedoniju a englezi irsku vels i skotsku.dokle god mi imamo ovakvi politicari koji ne vide posledice iza ive manipulacije zaista obistinice secprorocanstvo stacemo ispod jedne sljive.a toliko je zemlja nasa i plodna i fabrike su radile dok zapad nije uspeo da nametne svoju moc nad ovima kpji se dogovaraju sa nasim unistiteljima.pitajte i osluskujete svoj narod.

  • miki

    18. februar 2016 | 18:30

    Sada treba da se rasplacemo ili sta? U pitanju su miloni migranata koji pokusavaju da se dokopaju zap. evrope!I svi oni ocekuju da ce biti primljeni i nastaviti zivot u toj istoj evropi a neshvataju da je evropa drugi kontinent,druga vera ili nece da shvate. Sve ovo nece na dobro izaci.Narod sa nemackog i skandinavskog podrucja je ogorcen kada vide da u nedostatku radnih mesta i pada standarda dolaze arapi.

  • Kim

    18. februar 2016 | 17:53

    Mislis da se u srbiji zivi dobro. Bezi sto pre.

  • Sana

    18. februar 2016 | 17:17

    Ne sviđa mi se što je na Srpsko-Mađarskoj granici. Izgleda kao da beži iz Srbije u bolji život. Još je gore što Mađari nisu hteli da ih prime. Fotografi samo prave zabune. Sve je to politika.Neka neko potraži čoveka sa slike i napravi intervju sa njim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA